Kaliyuga
Dienstverlening

Eerst je auto theorie en dan je rijbewijs!

Voor je auto theorie 1 dag kwijt zijn. Dus zowel de cursus als het examen op 1 dag, dat is een uitdaging! Een haalbare uitdaging hoor! Het team achter 123 Theorie heeft een training opgezet die zeer succesvol is. Compact, leerzaam en gezellig, zo is de dag het best te omschrijven. In de ochtend krijg je les van vakkundige docenten. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn:

-het gebruik van gordels en helmen;

-zuinig en milieubewust rijden;

-voorrangsregels op kruispunten;

-voorrangsregels bij afslaan;

-stilstaan en parkeren;

-verkeersborden;

-verkeerstekens op het wegdek.

Over verkeersregels in Nederland zijn boeken vol geschreven. Maar wees gerust, die hoef jij niet aan te schaffen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en je krijgt echte examenvragen om te oefenen. Na een gezonde, voedzame lunch wordt je door 123 Theorie naar het CBR in de buurt  gebracht. Daar is een plek voor je gereserveerd. Het examen duurt -inclusief de uitleg van te voren- circa 45 minuten.

Aanmelden voor theoriecursus

Zoek je een betrouwbaar adres voor een theoriecursus Barendrecht? Je kunt je aanmelden bij 123 Theorie in Rotterdam. De cursussen worden gegeven aan de Weena 125.  Iedere maand opnieuw kun je kiezen uit meer dan tien examendagen, er zit er zeker eentje tussen die jou goed uitkomt. Als je heel erg opziet tegen het examen, omdat je last hebt van faalangst, kunnen we je geruststellen. Ten eerste ben je niet de enige. En ten tweede wordt je professioneel bijgestaan door de docenten van 123 Theorie. Zij hebben veel jongens en meisjes -die net als jij onzeker zijn- geholpen. En bijna iedereen slaagt de allereerste keer. Je zult merken dat veel verkeersregels heel logisch zijn en dat je al heel veel weet. Verder wordt je geleerd om heel rustig en helder na te denken en de  vragen goed te lezen. Jouw sterke kanten worden benadrukt en dat zijn er heel wat! Het hoofdkantoor van 123 Theorie zit in Utrecht: Californiëdreef 37B. Als je vragen hebt, kun je bellen naar 085 060 1230. Via de website contact maken kan ook, vul dan het online formulier in.

 

https://www.123-theorie.nl/