Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Eendaagse motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd, 100% slagingskans

Ben je bezig om je motorrijbewijs te halen en kan je niet wachten tot je kilometers ver kan toeren op je eigen motor? Voordat je mag afrijden voor je praktijk examen moet je eerst je theorie examen halen. Zit je ertegenaan te hikken om je theorie certificaat te halen? Vind je het lastig om de saaie theorie uit je hoofd te leren en wil je er geen dagen aan kwijt zijn? Volg dan onze eendaagse theoriecursus motor van Gelijk Geslaagd! Bij onze eendaagse cursus leer je de stof en maak je je theorie examen bij het CBR op dezelfde dag.

Motor theorie examen bij het CBR

Bij het CBR mag je examen doen vanaf je 17de. Je moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs, heb je dit niet dan mag je helaas geen examen doen. Het motor theorie examen van het CBR bestaat uit 50 vragen. Je krijgt 30 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Van de 50 vragen die je krijgt mag je er 6 fout hebben. De vragen die je krijgt tijdens het examen zijn onder andere:

  • Sleepvragen
  • Hotspotvragen
  • Meerkeuzevragen
  • Nee/Ja vragen
  • Vragen waarbij je moet slepen
  • Vragen die ingevuld moeten worden

Wij hebben trouwens direct na je inschrijving voor de theoriecursus een plek voor je gereserveerd bij het CBR. Zodra je klaar bent met het maken van je examen hoor je of je wel of niet geslaagd bent. Je hoeft dus niet dagenlang duimen te draaien en te stressen.

Hoe ziet de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd eruit?  

Rond 07.00 in de ochtend verwachten we je op de locatie waar je je hebt ingeschreven voor de dagcursus motor theorie. Na een kort kennismakingsrondje gaan we hard aan de slag met de lesstof. De lesstof wordt je aangeleerd door een praktijkgerichte docent die elke verkeerssituatie en verkeersregel kent. Aan de hand van tips, trucs en ezelsbruggetjes leert hij je de lastige dingen. Er wordt geoefend met echte examens van het CBR. Hierdoor is het straks geen verassing meer wat voor vragen je zal krijgen en ben je goed voorbereid. Na het leren krijg je van ons een lunch. Na de lunch vertrekken we met elkaar naar het CBR en ben je klaar om je examen te maken! Bijna al onze cursisten slagen de eerste keer dus ook jou zal het zeker lukken!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/