Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Een vies tapijt op professionele wijze laten reinigen door een expert

Een vies vloerkleed: daar zit niemand op te wachten. Toch wordt het kleed vaak sneller vies dan u denkt. Men loopt er met vervuilde schoenzolen overheen of wellicht is er een kop koffie omgevallen en belandde dit over uw mooie kleed. Dat is vaak niet eenvoudig om zelf te herstellen of te reinigen. Daarom schakelt u het best een professional in. Wanneer u het laten reinigen van uw tapijt aan hen overlaat, weet u zeker dat het vloerkleed weer volledig gereinigd terugkomt!

Verzekerd van een professionele reiniging

Wanneer u Bright & Clean inschakelt weet u zeker dat uw tapijt er weer keurig uit komt te zien. Dit is namelijk dé partner waarmee u in zee moet als u een tapijt wilt laten reinigen zonder zorgen. Zij zijn erkend door Stichting Waarborg Tapijt- & Meubelreiniging. Daarnaast werken zij met vooraanstaande vloerkleed- en tapijtfabrikanten. Dit bedrijf is dan ook een ware expert in de sector! Nagenoeg elk karpet behandelen ze, dus ook die van u. Van hoogpolig vloerkleed tot een oosters tapijt: ze staan voor u klaar. Ook een wollen vloerkleed, zijden vloerkleed of Perzisch tapijt laat u met een gerust hart bij hen achter. Wanneer u tapijt wilt laten reinigen door hen, heeft ieder type zo zijn eigen behandelwijze. Dit is afgestemd op het type vloerkleed. Zo wordt er bij een wollen vloerkleed bijvoorbeeld gebruikgemaakt van een speciale wolreiniger om de vuilwerende eigenschappen van de wol te herstellen.

Neem contact met hen op

Wilt u uw vloerkleed laten reinigen en weer voor een lange periode van een schoon tapijt genieten? Neem contact op voor een professionele reiniging! Zo ligt uw tapijt er straks weer keurig en vlekvrij bij. Dat zal de ruimte geheid een frisse uitstraling geven. Heeft u vragen over het laten reinigen van een tapijt? Of wilt u meer weten over hun werkwijze? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met hen op.

https://bright-clean.nl/