Kaliyuga
Image default
Gezondheid

Een kleinschalige verloskundigenpraktijk dicht bij Oosterhout

Vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest in je handen hebt, komt er ontzettend veel op je af. Wanneer moet je je aanmelden bij een verloskundigenpraktijk? Zijn bepaalde kwaaltjes wel normaal? Hoe bereid je je voor op de bevalling? Het liefst wordt je persoonlijk begeleid tijdens deze periode, maar de ervaring leert dat verloskundigenpraktijken vaak drukbezet zijn. Er zijn gelukkig diverse praktijken te vinden die geloven in een persoonlijke aanpak en kleinschalige zorg.

Persoonlijke zorg

Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda, vlak bij Oosterhout, gelooft in kleinschalige zorg, persoonlijk contact en het creëren van een vertrouwensband. Op de praktijk werken twee verloskundigen die voor een vertrouwd gezicht zorgen tijdens deze periode. Per controle krijg je ruim de tijd om al jouw vragen te stellen en door de ruime openingstijden plan je een bezoek in op een moment dat voor jou uitkomt. Voor spreekuren maak je namelijk ook afspraken in de avond en in spoedgevallen zijn de verloskundigen 24/7 te bereiken. De praktijk hanteert een lage case load, dat ver onder het landelijk gemiddelde ligt. Hierdoor staan aanstaande ouders echt in het middelpunt van de zorg van de specialisten, die alle tijd nemen om jou uitleg en informatie te geven en je helpen keuzes te maken die echt bij je passen. Daarnaast verzorgt de praktijk ook echo’s, cursussen en informatieavonden op de praktijk. De specialisten zijn ruimdenkend in de geboortebegeleiding en ondersteunen je in jouw keuzes. Zo is de praktijk specialist in badbevallingen en verzorgen ze continue begeleiding tijdens de bevalling. Bij deze verloskundigenpraktijk in de buurt van Oosterhout zorgen de specialisten voor ondersteuning die jouw belangen, wensen en keuzes altijd voorop stellen.

Schrijf je in

Heb je interesse in deze kleinschalige verloskundigenpraktijk in de omgeving van Breda en Oosterhout? Neem dan contact op met de verloskundigen via het contactformulier op de website. De praktijk helpt zwangeren binnen 10 km van Oosterhout en Breda. Val je hier buiten maar wil je toch bespreken wat de mogelijkheden voor je zijn? Neem dan ook contact op met de praktijk.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/