Kaliyuga
Image default
Zakelijke dienstverlening

Door een hoger veiligheidskundige in te schakelen, verbetert u de veiligheid bij u op de werkvloer

Als ondernemer heeft u de belangrijke taak om de veiligheid op de werkvloer te bewaken. U moet te allen tijde veilige arbeidsomstandigheden aan uw werknemers kunnen garanderen. Veel ondernemers weten echter niet echt waar ze moeten beginnen als ze gaat om het borgen van de veiligheid. Geldt dit ook voor u? In dat geval is het verstandig om een specialist in te schakelen. Ontdek bijvoorbeeld wat Penta Advies Groep voor u kan betekenen. Zij zijn al ruim vijftien jaar gespecialiseerd in het bewaken van de veiligheid en de gezondheid op de werkvloer, maar besteden ook uitgebreid aandacht aan het milieu. Deze specialist is actief in diverse branches en is door hun kennis en ervaring in staat om voor ieder bedrijf een oplossing te verzinnen.

De kans op arbeidsongevallen neemt af als u een hoger veiligheidskundige inschakelt

Van advies op maat tot praktische oplossingen op maat, Penta Advies Groep levert het u allemaal. Zij stellen bijvoorbeeld een hoger veiligheidskundige aan om u te ontzorgen. Hij of zij kijkt met een kritisch oog naar uw arbeidsomstandigheden. Op basis hiervan ontvangt u passend advies hoe u de veiligheid op de werkvloer kunt verhogen. Dit heeft dan weer als gevolg dat de kans op arbeidsongevallen enorm afneemt. Een hoger veiligheidskundige helpt u onder meer door een praktisch plan op maat samen te stellen om de arbeidsomstandigheden te verbeteren en het ziekteverzuim drastisch te verminderen.

Ga in gesprek met de veiligheidsspecialist

Van risicomanagement tot het opstellen van het arbobeleid van uw bedrijf en van beleidsplannen tot veiligheidstrainingen: aan alles wordt gedacht door een hoger veiligheidskundige. Wilt u een dergelijke professional inschakelen om de veiligheid bij u op de werkvloer te verhogen? Ga dan eens in gesprek met een van de medewerkers van Penta Advies Groep. Zij vertellen u graag wat een hoger veiligheidskundige voor u kan doen en staan u bij met raad en daad. Profiteer van hun dienstverlening!