Kaliyuga
Image default
Gezondheid

De goedkoopste detox kuur

Er zijn veel verschillende soorten detox kuren. Er zijn veel verschillende soorten manieren om het te doen maar via het drankje van juice factory is het detox kuur het goedkoopst en je moet er weinig voor doen. Er zijn verschillende soorten smaken die je kan kiezen. Er zijn minstens 7 verschillende smaakjes die je kan uitproberen. Je kan 4 soorten abonnementen aanschaffen: de detox kuur voor een dag, voor 3 dagen, 5 dagen en 7 dagen. Wanneer je een detox kuur voltooid van 5 dagen kan je al zo een 3 kilo ongeveer afvallen en veel vetten verliezen. 

Wat doet een detox kuur?

Een detox kuur helpt je om je laatste kilo’s af te laten vallen. Je lichaam wordt gezuiverd(detox). Je kan ermee beginnen als je wilt gaan afvallen. Je slaappatroon wordt verbeterd, omdat je alleen maar goede stoffen in je lichaam krijgt. Je kan beter tegen virussen, schimmels en bacteriën en je immuunsysteem krijgt een boost. De detox kuur haalt alle gifstoffen uit je lichaam. Door wat je eet kunnen meer gifstoffen in je lichaam komen en door dus de drankjes van juice factory halen de drankjes alle gifstoffen alles uit je lichaam via een natuurlijke manier. Hoe langer je de detox drankjes drinkt dan gaan er meer giftige stofjes uit je lichaam en zo val je makkelijker af.

Is het niet gevaarlijk?

Een paar manieren zijn wel gevaarlijk ja, maar via de manier van juice factory is het helemaal niet gevaarlijk om je lichaam te detoxen. Je drinkt alleen maar gezonde drankjes en dat is het eigenlijk wel. Je kan ook je lichaam laten detoxen met klei of pimba en andere dingen. Dat soort dingen zijn wel heel erg schadelijk voor je lichaam. Er is ook een grote kans dat het mis kan gaan met de schadelijke dingen.