Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

De Frigo Group, al meer dan 40 jaar een succesvol diepvries logistiek dienstverlener

De Frigo Group regelt voor u de opslag en/of het transport van uw diepgevroren levensmiddelen. Onze diepvries logistiek werkt zeer doeltreffend, wij werken namelijk volgens onze zelfbenoemde ‘Frigo-filosofie’. Dit betekent dat wij:

  • Vlot, veilig en efficiënt werken
  • Zeer klantgericht en klantvriendelijk zijn
  • Duurzaam ondernemen
  • Gecertificeerd zijn
  • Kwalitatief hoogwaardig te werk gaan
  • Een no-nonsense instelling hebben

De Frigo Group bestaat ruim 40 jaar en is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een belangrijke schakel in het beheersen van de toevoerketen van verschillende bedrijven en multinationals. De Frigo Group investeert constant om de dienstverlening te verbeteren. U heeft aan De Frigo Group een betrouwbare en zeer ervaren partner. Dit is niet alleen te zien aan de jarenlange samenwerkingen met klanten maar ook aan de medewerkers die wij hebben. Onze medewerkers zijn gedreven en werken met veel plezier bij ons. Sommige medewerkers werken al tientallen jaren bij De Frigo Group. Hieraan kunt u zien dat wij het opbouwen van langdurige relaties hoog in het vaandel hebben staan.  

Wij beschikken over twee gecertificeerde vrieshuizen

De Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen in Nederland. Ons ene vrieshuis ligt in Nieuw-Vennep, vlakbij de A4 in het midden van de Randstad. Ontzettend groot voordeel is dat Nieuw-Vennep op een steenworp afstand ligt van Schiphol. Op Schiphol komen veel diepgevroren en verse levensmiddelen aan die vervolgens heel snel bij ons op de goede manier ondergebracht kunnen worden. Ons andere vrieshuis ligt in ’s-Heerenberg, gelegen in de Achterhoek en vlakbij de A12 en Duitsland. Het invriezen van levensmiddelen klinkt heel simpel maar dat is het niet. Er komt best veel kennis bij kijken. Zo weten onze medewerkers exact welk product bijvoorbeeld heel snel ingevroren moet worden, waar een ander product juist heel koud ingevroren moet worden. Ook de manier waarop producten verpakt zijn heeft invloed op hoe het vervolgens ingevroren moet worden. Kortom, door onze kennis en vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat uw levensmiddelen hun kwaliteit behouden.  

https://www.frigogroup.com/