Kaliyuga
Image default
Zakelijke dienstverlening

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken: dekt dit ook de verweerkosten?

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten doet u om zich tegen financiële gevolgen van een eventueel door u gemaakte beroepsfout te beschermen. Dit is vooral van belang voor professionals binnen de zakelijke dienstverlening. Voor sommige beroepsgroepen is het zelfs verplicht. Wanneer u aansprakelijk wordt gesteld voor vermogensschade (denkt u hierbij aan misgelopen winst of omzet), kan dit flink in de papieren lopen. Soms kost dit wel tonnen. Iets wat u logischerwijs niet zomaar kunt opbrengen. Via VEZA Verzekeringen kunt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken en direct online afsluiten. Alle verzekeraars zijn in de vergelijkingstool opgenomen. Zo maakt u altijd een weloverwogen keuze.

Dekking van verweer, ook bij onterechte aansprakelijkstelling

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de vermogensschade die door een beroepsfout is veroorzaakt en waarvoor u door uw klant aansprakelijk bent gesteld. Niet alleen de vermogensschade zelf, maar ook de verweerkosten worden door de verzekering vergoed. Dit geldt ook wanneer u onterecht aansprakelijk bent gesteld en zich hiertegen moet verweren. Een prettig gegeven, want juridische processen in het kader van beroepsaansprakelijkheid zijn vaak complex en van langdurige aard. Ook in het geval van onterechte claims hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

Het assurantiekantoor met de beste vergelijkingsmogelijkheden

Het beste assurantiekantoor om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken is VEZA Verzekeringen. Het kantoor biedt sinds 2004 verzekeringen voor zowel particulieren als zakelijke klanten en weet u de beste dekking tegen de laagste premie te bieden. Dit lukt het kantoor omdat het gebruikmaakt van de meest uitgebreide vergelijkingstools. Over alle verzekeringen, waaronder de BAV, vindt u op de website van dit verzekeringskantoor duidelijke uitleg. Mocht u nog vragen hebben, dan staan de medewerkers van het assurantiekantoor graag voor u klaar om deze te beantwoorden. Behalve om uitgebreide vergelijkingsmogelijkheden staat het bedrijf ook bekend om heldere klantcommunicatie. Dat is een prettig gegeven, zeker wanneer het belangrijke zaken als verzekeringen betreft.

https://www.vezaverzekeringen.nl/