Kaliyuga
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Bij het inrichten van een woning of kamer beginnen de meeste mensen niet met de kleine decoraties die aan de muur of in de vensterbank komen. Je begint met de grote meubelstukken. Dat is niet alleen omdat deze de grootste puzzelstukjes zijn. Het is omdat de grote meubelstukken sfeerbepalende blikvangers zijn. Het zijn de meubels die de basis leggen voor de sfeer van de ruimte.

Bij het kiezen van deze blikvangers speelt je persoonlijke smaak qua interieur een grote rol. Smaken verschillen, maar wij zijn er van overtuigd dat we iets hebben waar iedereen blij van wordt: de boomstamtafel.

Boomstamtafels zijn bijzondere, mooie én unieke tafels. Het woord “uniek” wordt veel gebruikt, maar bij boomstamtafels is het woord echt op zijn plek. Boomstamtafels hebben namelijk een tafelblad dat uit één geheel bestaat. Elke boom is anders. Dat betekent dat elk tafelblad dat uit de boomstam wordt gehaald uniek is. Alle boomstamtafels zijn dus anders; de nervenstructuur, de knoesten… geen tafelblad is gelijk.

Boomstamtafels passen overal

Boomstamtafels kun je overal gebruiken. Zet er eentje in de eetkamer en een in de woonkamer. En bestel er ook een voor op kantoor of voor de vergaderruimte. En met de juiste afwerking kun je de boomstamtafel ook in de tuin gebruiken.

Boomstamtafels in verschillende uitvoeringen

Je kunt boomstamtafels bestellen in alle afmetingen tussen de 1m60 en vier meter lang. Ze zijn verkrijgbaar met houten of metalen onderstel. Ook heb je een ruime keuze uit afwerkingen. Kies, afhankelijk van wat je nodig hebt, voor een boomstamtafel zonder afwerking, een gebeitste of gelakte boomstamtafel. Ze zijn verkrijgbaar in (bijna) alle kleuren.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn boomstamtafels die aan je wensen voldoen. Kijk maar eens in onze showroom. En staat jouw boomstamtafel er nog niet tussen? Laat onze adviseurs weten wat je wilt en wij bouwen hem voor je. Want in onze eigen werkplaats bouwen we alle tafels zelf. Dus boomstamtafels op maat? Daar doen wij niet moeilijk over.