Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Als single de wereld zien op de reizen van deze experts

De specialisten van One2gethertravel organiseren al 15 jaar de leukste reizen voor een single. Zij weten wat singles op vakantie willen en spelen hier deskundig op in. Een voorbeeld is het formaat van de reisgroepen, deze zijn nooit groter dan 20 mensen. De organisatoren weten op een natuurlijke wijze sfeer binnen de groep te creëren, waardoor er snel tussen iedereen een klik ontstaat. Zij richten de groepen in zodat mensen van dezelfde leeftijdsgroep en reisinteresses samen op reis gaan. Iedereen kan met gelijkgestemden op single groepsreizen, ook 50-plussers bijvoorbeeld. In welke leeftijdsgroep je ook zit, bij de reizen van deze organisatoren staat ontspannen en genieten centraal. De focus ligt volledig op jou!

Ontdek nieuwe werelden met interessante mensen

Als single ga je op reis naar de locatie van jouw dromen, je hoeft met niemand rekening te houden tijdens het boeken. De andere vakantiegangers delen jouw liefde voor deze bestemming. Hierdoor ontstaat er meteen een gesprek tussen jou en de andere mensen op de single groepsreizen. De experts van One2gethertravel organiseren de leukste reizen naar onder andere Spanje en Griekenland. Word je minder enthousiast voor de warmte? Ze organiseren ook single reizen naar Zweden of Lapland. Zo is minstens een van de single groepsreizen ideaal voor jou! Tijdens de single reizen worden verschillende activiteiten georganiseerd zodat jij je medereizigers goed leert kennen. Zo ontstaat er een band, of deze nou vriendschappelijk of romantisch is. Je vergeet de single groepsreizen van deze organisatoren nooit meer!

Boek een reis en leer andere singles kennen

Overweeg je je eerste reis te boeken en twijfel je? De experts van One2gethertravel voorzien je graag van advies en begeleiding. Daarnaast bieden zij korte reizen aan, een goede manier om te ontdekken of single groepsreizen iets voor jou zijn! Geniet binnenkort van een heerlijke vakantie en boek een reis naar je favoriete bestemming. De organisatoren zorgen voor leuk gezelschap, dus boek nu!