Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Van TL-buizen naar LED verlichting werkplaats

Is de verlichting in uw kantoorpand, loods of magazijn aan vervanging toe? Dan is dit een uitstekend moment om over te stappen op LED verlichting werkplaats. Voorheen waren er nog niet zo veel mogelijkheden met dit soort lampen, maar daar is veel in veranderd. Tegenwoordig kunnen LED lampen ingesteld worden op verschillende wattages. Ze zijn dimbaar en komen in diverse kleuren. En het belangrijkste is dat LED lampen energiezuinig en duurzaam zijn. Dus als u nog steeds gebruik maakt van TL-buizen in de werkruimte, dan is overstappen op LED verlichting een verstandige keuze.

Specialist in industriële LED verlichting

In de industrie moet verlichting aan een aantal eisen voldoen. Buiten dat het precies genoeg licht moet geven op de juiste plekken, is ook de veiligheid belangrijk. Deze is gegarandeerd als u kiest voor gecertificeerde verlichting. Hiervoor kunt u rekenen op LED Design Holland. Wij zijn specialist in industriële LED verlichting en hebben voor elke ruimte een geschikte oplossing. Zo kunnen we armaturen gebruiken die zijn bestand tegen vocht en stof. Ook hebben we lampen die op grote hoogten gehangen kunnen worden. En wilt u graag uw oude lichtlijn systeem behouden, dan hebben we LED lampen die een prima vervanging zijn voor de huidige TL-buizen.

LED Design Holland voor diverse branches

Bij LED Design Holland verzorgen we LED verlichting op maat voor verschillende branches. U kunt denken aan loodsen, fabriekshallen en magazijnen, maar we zijn er ook voor kantoren, winkels en verenigingen van eigenaren. U kunt bij ons rekenen op persoonlijk contact, een lichtplan op maat en professionele installatie. Investeren in goede LED verlichting is belangrijk en levert u uiteindelijk veel voordeel op. Wilt u ook graag overstappen, neem dan contact met ons op. We vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen.

https://www.leddesignholland.nl