Kaliyuga
Image default
Aanbiedingen

Tips als je een goede stofzuiger wil kopen

Een goede stofzuiger doet precies zoals de naam het doet vermoeden: stofzuigen. Dat wil nog niet zeggen dat elke stofzuiger een goede stofzuiger is. Dat geeft stof tot nadenken nietwaar? Lees mee en zie wat je kan doen om te voorkomen dat je een kat in de zak koopt.

Checklist voor een goede stofzuiger

Zodra jij je gaat verdiepen in het kopen van een goede stofzuiger kan je een checklist ter hand nemen en aanvinken, welke onderdelen voor jou belangrijk zijn. Let op de volgende aandachtspunten, wanneer je stofzuigers met elkaar gaat vergelijken:

  • het energielabel

  • de lengte van de kabel

  • hoeveelheid stofuitstoot

  • het geluid tijdens het stofzuigen

  • de kracht waarmee hij zuigt

  • geschiktheid voor harde of zachte vloer

  • meegeleverde accessoires

Stofzuigen zonder onnodig buigen

Stofzuigen kan een intensieve klus zijn, ook al heb je de beste stofzuiger van 2021 te pakken. Houd daarom ook rekening met de uitschuifbaarheid van de steel. Hoe minder jij hoef te bukken, hoe beter het is voor je rug. Het kopen van een goede stofzuiger kan overigens een goed moment zijn om stil te staan bij duurzaamheid. Zo kan je een machine kopen die grotendeels uit gerecycled kunststof bestaat en zo het milieu ontzien.

Welke stofzuiger klaart de klus het beste?

De beste stofzuiger van 2021 is voorzien van een stofzuigerzak en geeft jou met een snoer van 8,5 ruim de gelegenheid om je vertrekken eenvoudig stofvrij te maken. Het snoer is na gebruik met een simpele druk op de knop op te rollen en de meegeleverde onderdelen maken hem ook nog eens geschikt voor het afstoffen van accessoires en meubels. Over deze machine is duidelijk goed nagedacht. Ben je benieuwd welk type machine tot de beste stofzuiger van 2021 is uitgeroepen? Dat is de zwarte Miele Complete C3 en wel de Diamond EcoLine. Besluit je deze stofzuiger te kopen, dan is jouw huis gegarandeerd in een mum van tijd weer vrij van stof. 

 

https://www.gereedschap-expert.nl/