Kaliyuga
Image default
Management

Own business ideas

Eigen bedrijfsideeën

 

1. Landing Page Specialist

Mensen in deze business hebben de neiging om te genieten van schrijven en ontwerpen.

Word een Landing Page Specialist als een bij-business idee

 

Als je een manier hebt om met woorden om te gaan, weet hoe je zoekwoorden onderzoek moet doen en prachtig ontworpen landingspagina’s maakt die de beste blog SEO strategieën volgen, waarom zou je dan geen geld vragen aan andere bedrijven voor je diensten en het omzetten in geld verdienende side business ideeën? Zelfs een korte landing page is de moeite waard een paar honderd dollar in de meeste gevallen, en zo veel meer als je weet hoe je je prospects goed te pitchen. Als u aan de slag wilt met uw bedrijfsidee om een landingspaginaspecialist of freelance copywriter te worden, bekijk dan de geweldige cursus van Len Smith en Sean Kaye op Udemy, Copywriting Secrets: How to Write Copy That Sells.

 

2. Adviseur Interieurontwerp

Dit is een geweldige bijbaan voor design-bewuste mensen.

Hoe word je een binnenhuisarchitect als bijbaan (grafisch)

 

Iemand is zijn keuken aan het verbouwen en wil weten welke kleur graniet het beste past bij een mahoniehouten vloer. Die persoon zal je vaak graag betalen voor je advies, vooral als je het soort persoon bent dat zich abonneert op websites als Contemporist en je de motivatie hebt om dit soort zakelijke ideeën om te zetten in een onderneming die geld oplevert.

 

3. Housesitter

Hoewel het zelden een goedbetaalde bijbaan is, is dit wel zo makkelijk als het maar kan.

Oppassen als bijverdienste als bedrijfsidee

 

Het is niet echt een manier om consistent veel geld te verdienen, maar housesitting – precies waar het op lijkt – is een fantastisch makkelijk bedrijfsidee dat je mogelijkheid kan financieren om op spannende locaties over de hele wereld (of in jouw stad) te wonen zonder een cent aan huur te betalen. Had ik al gezegd dat het een manier is om te reizen en huurvrij te leven? Hier is een lijst van vier grote websites van de legendarische Nomadic Matt, om te beginnen uw housesitting kant business idee zoeken.

 

4. Babysitter

De perfecte business voor wie van kinderen houdt.

Babysitten als bijberoep (Uitleg)

 

Nee, babysitten is niet alleen voor tieners en studenten. Integendeel, als je jezelf in plaats daarvan Au Pair noemt, kun je met dit soort bedrijfsideeën aardig wat bijverdienen door ’s nachts en in het weekend te werken, als je de vaak vreemde uren niet erg vindt.

 

5. Beheerder

Dit is een geweldig bedrijfsidee voor probleemoplossers die graag met hun handen werken.

Hoe start je een vastgoedbeheer bijbaan (Afbeelding)

 

Ken je iemand die onroerend goed verhuurt aan anderen? Misschien kunnen ze wel een handje gebruiken bij het beheren van hun eigendom. Als dat zo is, kunt u een behoorlijke hoeveelheid geld te verdienen op deze side business idee met relatief weinig werk van uw kant (de meeste van de tijd). Het zal wat hosselen en de bereidheid om flexibel te zijn met uw schema, zoals u verantwoordelijk voor het verzamelen van huur controles, het beheer van reparaties en verbeteringen, en gewoon op afroep voor noodgevallen. Maar, een property manager is essentieel voor de meeste investeerders in onroerend goed die een voldoende grote portefeuille hebben, dus er is zeker verdienste aan dit business idee.

 

6. Verkoop handgemaakte producten op Etsy

Als u handgemaakte producten maakt, is de verkoop ervan op Etsy een no-brainer.

De beste manieren om producten te verkopen op Etsy als bijbaan

 

Heb je een talent voor handwerken of het maken van andere handgemaakte goederen? Van armbanden tot telefoonhoesjes, ringen, meubels, en meer, Etsy is een van ’s werelds grootste onafhankelijke marktplaatsen die perfect is voor iedereen die creatief is en bereid is om hun handgemaakte creaties te verkopen. Zolang je de ruimte hebt, kan dit een van de beste thuisbedrijf ideeën zijn die kan worden gestart als een bijverdienste met een zeer beperkte investering. Overweeg deze 5 stappen om een Etsy winkel te beginnen, van Handmadeology. Dan, nadat u in staat bent om uw merk op te bouwen en uw eigen publiek te laten groeien, kunt u een eigen e-commerce site beginnen en een groter deel van de inkomsten uit uw productverkoop behouden – waardoor dit een zeer lucratief potentieel business idee is als je in staat bent om een publiek te vinden dat van je producten houdt en uit te zoeken hoe je het beste online aan hen kunt verkopen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/