Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Met het no cure no pay incasso krijg je de betaling binnen

Wanneer je een bedrijf hebt zal het wel eens kunnen zijn dat je te maken krijgt met een klant die niet betaalt, dit wordt dan ook wel een debiteur genoemd. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van een incassobureau, zoals incassoadvocaten.nl. Dit bureau heeft een bijzondere methode van werken dat voor veel bedrijven en eventueel consumenten die een incassobureau nodig hebben zeer interessant kan zijn, namelijk het no cure no pay incasso. Door gebruik te maken van deze manier van incasseren zal je nooit te veel betalen en weet je zeker dat je het geld dat je uitgeeft ook echt noodzakelijk was. Meestal betaal je een incassobureau een bepaald percentage voor het werk dat er voor je wordt gedaan, maar dan weet je nog helemaal niet wat de uitslag is. Door middel van dit no cure no pay incasso systeem, betaal je pas wanneer het ook daadwerkelijk gelukt is om het geld van de debiteur te ontvangen en zal je dus ook nooit te veel betalen.

Voordelen

Een ander voordeel van het no cure no pay incasso van Incasso Advocaten is, is dat je maar liefst 24 uren per dag en zeven dagen in de week een inzicht hebt in alle dossiers. Ook is het slagingspercentage van dit bureau dat incasso’s inplant bij bedrijven maar liefst 92%, waarmee bijna het percentage van 100 wordt aangetikt wat toch wel een zeer hoog getal is. Daarnaast is het percentage van klanten die dit bureau aanbeveelt wel maar liefst 100. Een ander voordeel van het laten incasseren van de openstaande facturen bij je debiteuren door dit bureau is dat je binnen 5 minuten een vordering kan hebben ingediend en je dus niet veel tijd hieraan kwijt hoeft te zijn.

Hoe werkt no cure no pay incasso?

Mocht er dus niets worden geïncasseerd dan betaal jij dus ook niets, dat is hoe het no cure no pay incasso systeem hier werkt. Je loopt dus helemaal geen risico’s en dat is natuurlijk wat je wil! Ook is er dus geen uurtarief van toepassing, geen kosten en dus geen risico. Mocht er wel worden gefactureerd, dan worden alleen de incassokosten in rekening gebracht.