Kaliyuga
Image default
Woningen

Lekker slapen op een M Line boxspring

Bent u benieuwd hoe een M Line boxspring ligt, of is uw huidige bed aan vervanging toe? Loop dan eens binnen bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk in Sint Willebrord. Deze beddenzaak in regio Etten-Leur is dé specialist op het gebied van slapen. Altijd lekker slapen is ook wel de belofte die ze doen naar al hun klanten. Niet alleen kunt u hier terecht voor heerlijk comfortabele boxsprings, maar ook voor complete slaapsystemen, matrassen, bodems, maat- en slaapkamerkasten en alle bijbehorende producten, zoals kussens en dekbedden. Uw nachtrust gaat zeker vooruit na een bezoekje aan deze beddenzaak, niet ver van Etten-Leur.

Een ervaren familiebedrijf

Jack en Marie-Louise zijn de trotse eigenaars van deze beddenzaak. Inmiddels hebben zij ruim 30 jaar ervaring op zak. Hun enthousiasme voor het vak is overgeslagen op hun kinderen Rebecca en Ruben, die ook met veel plezier uw slaapcomfort optimaliseren. Het vijfde teamlid is Lars, die u sinds 2021 verwelkomd in het grote pand van ruim 1200 vierkante meter. Dit pand is te vinden langs de A58; zeer gemakkelijk te bereiken dus. U bent daar welkom om vrijblijvend bedden te testen en u kunt er tevens terecht voor een gratis slaaptest. Hoe dit precies werkt? Lees verder en kom erachter!

Een slaaptest laten doen

Heeft u interesse in bijvoorbeeld een M Line boxspring, maar wilt u eerst zeker weten dat deze perfect past bij uw lichaam en slaaphouding? Dan laat u een gratis en vrijblijvende slaaptest uitvoeren in dé beddenzaak in regio Etten-Leur. Deze duurt acht minuten, waarbij het bed zich aanpast op uw lichaam. Ook de drukpunten worden in kaart gebracht. Past de M Line boxspring het best bij uw lichaam? Bij Slaapcomfort Jack Suykerbuyk koopt u deze in diverse stijlen, kleuren en maten! Zo vindt u altijd een bed dat perfect ligt, maar ook prachtig staat in uw slaapkamer.