Kaliyuga
Image default
Kinderen

Houten kweektafel aanschaffen?

Vond je het vroeger ook zo leuk als je op school een plantje mocht kweken? Zo fascinerend om te zien hoe het beetje bij beetje groeit, en uiteindelijk ook bloemetjes of vruchten krijgt. Voor onze kinderen is het ook zo fascinerend. Daarom is het goed, dat we als ouders, onze kinderen mogelijkheden bieden zodat ze over de natuur kunnen leren.

Nieuwe dingen leren zorgt voor plezier

Nieuwe dingen zorgen ervoor dat de leergierigheid van kinderen geprikkeld raakt. Een creatieve manier om dit te doen is door middel van een houten kweektafel. In een houten kweektafel kan je samen met je kind verschillende plantjes kweken, en je kind kan zo het proces bijhouden. Je kunt er in planten wat je wilt. Je kind kan het plantje verzorgen, en bijhouden hoe snel en goed het groeit. Kies je voor mooie bloemetjes, of misschien kruidige planten zoals peterselie en tijm. Dan kun je het daarna verwerken in gerechten, en ziet je kind het profijt ervan.

Creatief en kwalitatief met een houten kweektafel

Superleuk, plantjes kweken. Maar kies wel voor iets wat gemaakt is van goede kwaliteit. Wij adviseren hout. Dit omdat het stevig is, en niet makkelijk te verschuiven. Want je wilt natuurlijk niet dat al die mooie plantjes een dag op de grond vallen omdat er iemand tegenaan is gelopen. Houten kweektafels zijn stevig en dus de beste oplossing. De tafel is rondom goed toegankelijk voor meerdere kinderen, dus zo kunnen ze de groei van de plantjes goed in de gaten houden. Wil je een leerzame bezigheid voor je kinderen, en iets wat ze weghoudt bij telefoon of tablet? Dan adviseren wij een houten kweektafel. Dit zal hun terugbrengen naar de natuur, en hun momenten geven van echte kindertijd, zoals wij die ook meegemaakt hebben.