Kaliyuga
Image default
Horeca

HET BESTE RESTAURANT IN VLAARDINGEN

Bij het gezelligste restaurant in Vlaardingen bent u terecht voor al uw heerlijke gerechten. Ons klantvriendelijk personeel en onze wereld chefs staan dag en nacht klaar om u van dienst te zijn van de heerlijkste gerechten mogelijk. Ons restaurant in Vlaardingen bestaat tientallen jaren en door de jaren heen hebben wij niet alleen ons menu maar ook onze klantenservice geprofessionaliseerd, wat u als klant alleen maar beter uitkomt. En wij blijven verbeteren en professionaliseren om u zodoende van de beste kwaliteit voeding en service te voorzien.  Bij ons bent u gegarandeerd dat u niet alleen zeer smakelijk zult eten maar dat alles voedingsmiddelen met de hoogste graad van hygiëne en nationale en internationale veiligheids en hygiënische maatregelen zijn voorbereid. Verder bieden wij een ruime keus aan dranken zowel nationaal als internationaal.

WORDT ER OOK BEZORGD DOOR HET RESTAURANT IN VLAARDINGEN?

Bij ons restaurant hier in Vlaardingen kunt u niet alleen in huis dineren maar bestaat de optie ook dat u kunt bestellen, zelf afhalen of dat het voor u wordt bezorgd daar waar u wilt. Wij zijn heel erg dynamisch en gaan met de tijd mee en zo ook met de wensen van de cliënt. Het eten dat wordt bezorgd wordt in speciale voertuigen bezorgd zodat zij hun consistentie en un warmte behouden zelfs in de meest koude maanden. Ook streven wij ernaar dat de bezorging heel snel geschied zodat u zo gauw mogelijk kunt genieten van uw voeding maar dat het eten ook in optimale staat verkeerd bij de levering. Via onze app of via de website is het makkelijk bestellen voor afhaal of bezorging. Maar ook voor het reserveren van een tafel kunt u via onze website doen.

MAG ER OOK EEN SPECIALE EVENEMENT WORDEN GEHOUDEN IN HET RESTAURANT IN VLAARDINGEN?

Ja dat kan zeer zeker. Bij ons bent u niet alleen voor een romantische of ontspannen ochtend of avondje maar ook  om uw speciale dag met uw vrienden en of familie samen door te brengen. U kunt bij ons uw huwelijksdiner, of verjaardagsdiner houden indien u dat wenst. De mogelijkheid bestaat dat u enkele tafels reserveert en huurt of dat u een geheel gedeelte van het restaurant reserveert en afhuur voor uw evenement. Wij helpen u het graag plannen en het uitkiezen van het menu voor die dag. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de kleine details samen te plannen.