Kaliyuga
Image default
Eten en drinken

Hakhoning: een traditionele lekkernij met helende eigenschappen

Hakhoning is een eeuwenoude lekkernij die zijn oorsprong vindt in de Nederlandse apotheek. Het wordt gemaakt door het mengen van natuurlijke honing met kruiden en specerijen, zoals anijs, tijm, eucalyptus en gember. Ook is deze honing in andere smaken te verkrijgen, waaronder aardbei, drop en cranberry. Via Honingonline.nl kan deze lekkernij besteld worden. Het resultaat is een kubusvormig snoepje met een krachtige smaak en diverse helende eigenschappen. 

Hakhoning wordt traditioneel gebruikt om verschillende kwalen te behandelen, waaronder:

  • Keelpijn en hoest: de combinatie van honing en kruiden werkt verzachtend en helpt bij het verlichten van keelpijn en hoestklachten.
  • Verkoudheid en griep: de antibacteriële eigenschappen van honing en de aanwezigheid van kruiden zoals tijm en eucalyptus kunnen helpen bij het bestrijden van verkoudheid en griepsymptomen.
  • Spijsverteringsproblemen: dit product bevat vaak gember, wat kan helpen bij het verminderen van misselijkheid en het bevorderen van een gezonde spijsvertering.
  • Energieboost: de natuurlijke suikers in honing zorgen voor een snelle energiebron, wat het tot een geschikte snack maakt om je energieniveau op peil te houden. 

Propolis: het krachtige bijenproduct met geneeskrachtige eigenschappen 

Propolis is een harsachtige substantie die bijen verzamelen van knoppen en bomen en gebruiken om hun korf te beschermen. Dit natuurlijke bijenproduct staat bekend om zijn antioxiderende, antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt in voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten vanwege de positieve effecten op de gezondheid. Het helpt bij het bestrijden van infecties, het ondersteunen van het immuunsysteem en het bevorderen van een gezonde huid. Het is een waardevolle toevoeging aan een natuurlijke en holistische benadering van gezondheid en welzijn.

https://www.honingonline.nl/product-categorie/honingsnoep-honingkoek/hakhoning/