Kaliyuga
Image default
Aanbiedingen

Geen concentratie tijdens het thuiswerken? Gebruik deze tips!

Geen concentratie tijdens het thuiswerken? Gebruik deze tips!

Ben je het thuiswerken helemaal zat? En vind je het lastig om je goed te kunnen concentreren? Dat begrijpen we maar al te goed. Soms is het hartstikke fijn om eens even in een andere omgeving te werken. Zo krijg je weer nieuwe inzichten en inspiratie. Maar waar kan je nou tegenwoordig terecht als je op een andere plek wilt thuiswerken? Wij geven je een aantal handige tips.

1. De bibliotheek
Deze plek is vooral een ideale locatie voor wanneer je een dagje wilt knallen voor je werk. In de bibliotheek is het super rustig en word je eigenlijk niet gestoord. Je bevindt je hier in een super rustige ruimte. Hartstikke fijn! Let er wel op dat wanneer je veel wilt bellen deze plek niet echt geschikt is.

2. Restaurant
Steeds meer mensen zoeken een leuk restaurantje of café op om een dagje of een dagdeel te werken. Check wel altijd eerst of er een stopcontact is in de buurt, want anders is de pret misschien wel zo voorbij. Het grote voordeel aan het werken in een restaurant of café is dat je altijd de beschikking hebt over de lekkerste koffie, thee en broodjes. Hier kom jij vast wel vaker!

3. Hotel
Wist je dat het tegenwoordig ook helemaal hip is om een hotelkamer te huren voor een dagdeel? Door een hotelkamer te huren voor een dagdeel kan je in alle rust in een andere omgeving jouw werk uitvoeren. Het ideale is dat je hier wel hardop kan praten, waardoor je dus prima online meetings kan houden. Klinkt goed? Neem eens een kijkje bij Get A Dayroom. Hier vind je door heel Nederland diverse hotelkamers die je voor een dagdeel kan boeken. Vergeet trouwens niet de roomservice, dit is natuurlijk altijd een leuk pluspunt aan het werken buiten de deur.. 

 

https://www.getadayroom.com