Kaliyuga
Image default
Dieren

Gebruik de juiste kruiden voor paarden!

Goede voeding voor een paard is niet alleen belangrijk voor de spieren. Ook zal de vacht glanzen wanneer je hier rekening mee houdt. Zo is het belangrijk dat je de juiste zink voor paarden gebruikt. Deze dieren hebben nu eenmaal goede verzorging nodig en daar kan jij als eigenaar zijnde rekening mee houden.   

Waar kan je kruiden voor paarden vinden?  

De juiste verzorging in combinatie met goede voeding zal ervoor zorgen dat jij met jouw trouwe viervoeter optimaal kunt leven. Samen met jouw paard de wedstrijden rijden, of gewoonweg optimaal genieten in de wei. Kortom, let goed op dat je de juiste brokken gebruikt! Neem maar eens een kijkje op de website van Hoveler.nl. Hier heb je de mogelijkheid om de beste voeding te bestellen voor jouw paard. 

 

De eerste paardenvoeding genaamd Höveler stamt uit 1905 en bezit vanaf het begin al de overhand met de juiste voeding. Door de jaren heen hebben zij zich continu weten te ontwikkelen. Inmiddels beschikken zij al over diverse soorten voeding voor het paard. Het belangrijkste is dat er niet gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Höveler werkt alleen maar met natuurlijke mineralen en vitamine waardoor jouw paard ook voldoende gezonde voeding binnen krijgt.  

Geef gerust een snoepje tussendoor!  

Ondanks dat de kruiden voor paarden optimaal is om te geven mag je uiteraard ook altijd een klein snoepje tussendoor geven. Gelukkig beschikt Höveler ook hierover! Bekijk, hier online het geweldige het assortiment en bestel vandaag nog de brokken. Bekijk hier online het geweldige assortiment.

https://www.hoveler.nl/product/hoveler-biotin-plus/