Kaliyuga
Image default
Alarmsysteem

Ga voor een goede beveiliging met een alarmsysteem met meldkamer

Om ervoor te zorgen dat je helemaal veilig bent, doe je het best beroep op een expert in veiligheid. Daarvoor ben je aan het juiste adres bij Een Veilig Gevoel. Zij voorzien namelijk jouw woning of gebouw van een alarmsysteem met aansluiting op een meldkamer. Deze systemen bestaan uit moderne en betaalbare technologieën. Daardoor kun jij rekenen op een goede veiligheid tegen een eerlijke prijs. Met een maandelijks tarief van € 19,95,- beschik je over een totaalpakket. In dit maandelijkse vaste bedrag zit de installatie, het onderhoud, de monitoring en de producten inbegrepen.

Een erkende en gecertificeerde dienstverlening

Als je voor een alarmsysteem met meldkamer gaat bij Een Veilig Gevoel, dan vertrouw je op een dienstverlening die voorzien is van de nodige certificaten. Tevens zijn de ervaren monteurs voldoende geschoold zodat zij ook een BORG-certificering bezitten. Deze certificaten zorgen ervoor dat zelfs in de hoogste risicoklassen je ervan uit kunt gaan dat de alarmsystemen deskundig geplaatst zijn en naar behoren functioneren. Zou je graag over een camera beschikken in je veiligheidssysteem? Dan informeren de monteurs je over de installatievoorschriften en laten ze weten wat de mogelijkheden zijn. Zo is je alarmsysteem met meldkamer volledig.

Maak een afspraak

Als jij beroep wilt doen op de diensten van Een Veilig Gevoel, dan neem je het best contact met hen op. Zo kun je alle vragen stellen over de diensten die zij ter beschikking stellen. Misschien ben je niet zeker welk alarmsysteem nu het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie. Laat dit altijd even weten en samen met de medewerkers kunnen jullie uitkomen op de beste optie voor jou. In samenwerking met één van de grootste beveiligingsorganisaties ter wereld, Securitas, zal je alarmsysteem aangesloten zijn met een gerenommeerde meldkamer. Ga dus voor niets minder dan het beste en kies voor Een Veilig Gevoel!

https://www.eenveiliggevoel.nu/nl/