Kaliyuga
Image default
Vakantie

De zeven beste dingen om te doen in Berlijn tijdens je vakantie

Berlijn is één van de mooiste plekken in Europa die je kan bezoeken. Het heeft een rijke geschiedenis, verbluffende toeristische attracties in Berlijn en je zal vooral genieten van de unieke visuele aantrekkingskracht en de plaatsen die je kan bezoeken. In deze lijst vind je een aantal van de coolste dingen om te bezoeken en ervaringen die je meteen kan uitproberen.

Het is een goed idee om te kiezen voor Berlijnse huurauto’s en autoverhuur diensten in het algemeen, aangezien je op elk gewenst moment een voertuig voor je klaar kan hebben staan, lees hier meer: https://www.autoprio.nl/nl-duitsland-stad-berlijn/. Op deze manier kan je de stad verkennen met het door jouw gewenste voertuig en hoef je je geen zorgen te maken over dure taxikosten of het gebruik van het openbaar vervoer. De autoverhuur diensten in Berlijn zijn de beste manier om Berlijn in jouw eigen tempo te verkennen, dus probeer het vandaag maar eens uit!

Reichstag

De Reichstag huisvest het parlement, en het is ook een structuur die erin geslaagd is om bombardementen, brand, oorlogen en dergelijke te overleven. Het heeft ook een neo-klassieke aantrekkingskracht, dus als je van geschiedenis en design houdt, zal je dit geweldig vinden.

Tempelhofer Feld

Het zien van een afgesloten vliegveld dat niet meer functioneert is erg interessant. Het is een geweldig vliegveld met veel unieke plekken die je kan bezichtigen. Je kan er zelfs een wandeling maken op de landingsbaan, wat erg indrukwekkend is om te overwegen.

De Brandenburgse Poort

Deze poort scheidde het westelijke en het oostelijke deel van Berlijn. Het coole hier is dat je de geschiedenis voor je ogen ziet ontvouwen. Tegenwoordig is het gewoon een wonderlijk overblijfsel van het verleden en één van de toppers om te bekijken in Berlijn.

Museum Eiland

Als je de Berlijnse Musea wilt bezoeken, raden we je aan om het Museum Eeiland te bezoeken. Je hebt de Altes, Neues, Bode en Pergamon Musea, evenals de Alte Nationale Galerie. Dit zijn zeker de beste Berlijnse musea om te bezoeken.

Ga op de TV-toren

De TV-toren in Berlijn is iconisch, je krijgt er gemakkelijk toegang tot een panoramisch uitzicht over de stad. Het is een geweldige locatie en één van die ervaringen waar veel mensen van genieten, alleen maar omdat het zo leuk, anders en vol met creatieve ideeën zit. Je wilt het zeker bekijken, vooral als je een fan bent van unieke plekken en graag op verkenning gaat.

Berliner Dom

Deze kathedraal is gebouwd in 1905, het ziet er geweldig uit en het is één van de mooiste oude gebouwen in de stad. Je kan zelfs naar de top van de kathedraal gaan, en het is niet duur. Het is een geweldige ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en geweldige architectuur.

Vaar door Berlijn met een boot

Er zijn talloze boottochten die je in staat stellen om de rivier de Spree op te gaan en te genieten van de stad in al haar glorie. Er zijn ook kajak verhuurdiensten als je in zoiets geïnteresseerd bent. Ja, het is een erg coole en leuke ervaring, die je niet wilt overslaan, alleen maar omdat het zo iconisch en leuk is.

Berlijn is één van die steden boordevol plaatsen om te bezoeken en dingen om te doen.

https://www.autoprio.nl