Kaliyuga
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een duofiets

Vind je fietsen het leukste wat er is, maar gaat dit helaas niet meer zelfstandig? Oriënteer je dan eens op het gebied van een duofiets. Met een duofiets ga je er samen op uit en geniet je van het fietsplezier, want samen fietsen is veel leuker dan alleen! Ben je benieuwd naar de voordelen van een duofiets? Lees verder en kom erachter! 

De voordelen 

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

 

Garantie 

Een duofiets aanschaffen doe je natuurlijk niet zomaar. Als je besluit deze grote uitgave te doen, wil je er wel zeker zijn dat de fiets lang mee gaat. Het voordeel van Huka is dat zij garantie bieden op de fiets. Ze hanteren namelijk standaard 5 jaar garantie op het frame en de voorvork van de fiets. Daarnaast bieden ze 2 jaar garantie op de accu en andere onderdelen. Zo ben je verzekerd van lang fietsplezier! 

Probeer het gratis!

 

Overweeg je om een (elektrische) duofiets te kopen? Een duofiets is geen product dat je zomaar koopt, daarom biedt Huka.nl de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen zij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka.nl in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/