Kaliyuga
Image default
Meubels

De unieke eigenschappen van Hoogslaper Higher van Parisot

Als kind hebben we er allemaal van gedroomd. Een hoogslaper. Ideaal voor zowel volwassenen als de kinderen, maar waarom eigenlijk en welke hoogslaper is nu het beste?

Bespaar ruimte met de hoogslaper

Vrijwel het meest bekende voordeel van een hoogslaper, de besparing van de ruimte. Een slaapkamer is geen slaapkamer zonder een bed om in te slapen. Echter komt het vaak genoeg voor dat de kamer maar weinig ruimte heeft voor een bed. En laten we realistisch zijn, dit meubelstuk neemt erg veel ruimte in beslag. Daarom is het des te slimmer om een hoogslaper te overwegen. Hierdoor bespaar je de ruimte waar eigenlijk het bed zou moeten komen, doordat je onder het bed van alles anders kwijt kan. Denk bijvoorbeeld aan een bureau, een speelhoek, etc. Ook kan het natuurlijk zijn dat je huis te klein is voor het aantal kinderen. In dat geval is een hoogslaper ook ideaal, doordat je onder de hoogslaper bijvoorbeeld een ander bed kwijt kan, of kun je natuurlik een stapelbedje (ook een soort hoogslaper) aanschaffen.

Lekker warm

Wie natuurkunde gehad heeft op school weet vast wel dat warme lucht naar boven stijgt. Dit betekent dus dat het lekker warm is in de hoogslaper. In deze koude maanden natuurlijk ideaal! Bovendien bespaart het ook nog in stookkosten, doordat je verwarming op de slaapkamer (als je daarover de beschikking hebt tenminste) nu niet aan hoeft. Natuurlijk betekent het opstijgen van die warme lucht, dat het in de zomer erg warm kan worden, maar gelukkig is dit makkelijk op te lossen door een ventilator bij het bed neer te zetten. Geen probleem dus!

Slapen

Lekker op je bed een filmpje kijken of eventjes een boek lezen, wie doet dit nou niet graag? Echter komt het vaak voor dat eventjes, een uur wordt en één uur wordt dan twee uur, etc. Voor dat je het weet lig je uren in je bed, terwijl je eigenlijk iets anders zou moeten doen. Met een hoogslaper voorkom je dit heel gemakkelijk, doordat je een trap op moet klimmen, om in bed te kunnen komen. Hierdoor is de drang om op bed te gaan liggen, kleiner. Je kunt dus met behulp van het aanschaffen van een hoogslaper, je productiviteit verhogen.

Hoogslaper Higher van Parisot

Er zijn nu genoeg redenen besproken om een hoogslaper aan te schaffen, maar welke kies je eigenlijk? Hoogslapers zijn zeer populair en dit maakt mede dat de keuze dus reuze is. Momenteel is er echter een hoogslaper op de markt, die het erg goed doet. Dit komt mede door zijn unieke eigenschappen. We hebben het hier over de hoogslaper Higher van Parisot. Deze hoogslaper beschikt niet alleen over een bed (materiaal: spaanplaat) op stelten, maar deze hoogslaper heeft vrijwel alles in één. Zo bevat deze hoogslaper een bureau en een kleerkast. Deze hoef je dus niet los erbij te kopen, wat weer bespaart in de kosten. Bovendien zijn de afmetingen van deze hoogslaper ook vrij gunstig. Zo is hij 189 cm hoog, 139 cm diep en 206 cm lang, waardoor hij niet alleen geschikt is voor kinderen, maar ook voor volwassenen (tot 80kg). En door zijn moderne witte houtlook (den) past hij ook nog eens in elk interieur!