Kaliyuga
Image default
Toerisme

Cacao Beach – Ibiza aan de kust van de Zwarte Zee

vakantiehuis goedkoop

Sasao Beach is echt een iconische plek voor Bulgarije. Het wordt ook wel “Bulgaars Ibiza” genoemd. Het is gelegen in de badplaats Sunny Beach en is gelegen in het zuidelijke deel van de lange kustlijn. Het strand dankt zijn naam niet aan het chocoladekleurige zand of andere analogieën met een zoete lekkernij. Aan de oever is er een nachtclub met dezelfde naam, die beroemd is om zijn discotheken en feesten.

Cacao Beach is ongeveer 500 meter lang en 150 meter breed en is verdeeld in betaalde en vrije zones. De prijzen voor een zonnebank en een parasol zijn hoger dan gemiddeld in het resort. Bijna overal vragen ze 16 levs voor een zonnebank en een parasol (8 levs voor een parasol en 8 voor een zonnebank). Hier kost de set ongeveer 24 leva, 12 – per eenheid. Het toilet is betaald – entree is 0,5 leva, maar u hoeft niet extra te betalen voor het gebruik van de douche.

De prijs is eenvoudig uit te leggen. Sasao Beach is een erg populaire, trendy plek, duizenden liefhebbers van elektronische muziek komen hier elk jaar samen. Op het podium, midden in de open lucht, werden concerten gegeven door vooraanstaande figuren uit deze richting: DJ TIESTO, Armin Van Buuren, Pete Tong. Ze komen hier bijna elk jaar met optredens.

Overdag is er een afgemeten leven op het strand. Er zijn hier veel gezinnen met kinderen, omdat de toegang tot het water ondiep is en je een lange afstand kunt lopen. Animatie genoeg: standaard bananen, waterscooters, deltavliegen, beachvolleybal. In de betaalde zones is er een ruime keuze aan accommodatie: blauwe bedden met witte parasols, enorme, zachte kussens, tenten met palmdaken. Zelfs tijdens de strandspits zullen er geen problemen zijn om een ​​plek te vinden. Het vrije gedeelte is druk, dus je kunt het beste vroeg aankomen.

Sasao Beash club

Het opende in 2003 en is er al in geslaagd om beroemd te worden in Bulgarije. Interessant interieur: een lange bar, witte banken met gekleurde kussens, je kunt zowel binnen als buiten de instelling zitten. Op het strand naast de club staan ​​tafels en comfortabele stoelen onder een houten baldakijn. U kunt veilig eten terwijl u geniet van het geluid van de golven.

Met het begin van de duisternis, is de Sasao Veash club radicaal getransformeerd. Laserprojectie, neonlichten, luide muziek. Bijna elke dag is er een groot animatieprogramma. Elektronische muziek wordt gespeeld door aspirant-Bulgaarse en buitenlandse dj’s, evenals door erkende sterren van deze richting. Het wordt als zeer prestigieus beschouwd om op te treden in de Sasao Veash-club. Voor velen is het een springplank naar wereldfaam en erkenning geworden.

Hoe hoger het niveau van de artiest, hoe meer mensen de beroemdheid willen zien. Als de club niet iedereen kan ontvangen, wordt het podium ernaast op straat opgesteld, verandert het strand in een dansvloer, waar zo’n 15 duizend mensen samenkomen. In het Bulgaarse Ibiza komen gasten letterlijk van over de hele wereld, hier kun je de meest uiteenlopende toespraken horen. Toegangsprijzen – van 15 tot 50 leva, afhankelijk van het niveau van de muzikant. Het is beter om ze van tevoren aan te schaffen.

De Sasao Veash-club is de belangrijkste, maar niet de enige. In de buurt zijn de jongere “Bedroom Beach club”, “La Cubanita Beach bar”. Ze werken allemaal volgens hetzelfde principe – overdag als bars en restaurants, bij zonsondergang, als nachtclubs, disco’s. Trouwens, alle vakantiegangers in betaalde zones kunnen gerechten van het menu, drankjes bestellen zonder op te staan ​​van de ligstoel. De obers zullen alles brengen.

 Bedroom Beach club

Een vrij jonge club, verscheen enkele jaren geleden. De hoofdkleur in het interieur is wit, met een lichte toevoeging van bruine en veelkleurige tinten. Toegang – alleen op voorafgaande reservering, u dient minimaal een dag van tevoren een plaats te reserveren.

Het woord slaapkamer in de titel is niet toevallig. Dit is zo’n door mensen gemaakte oase midden op het strand. Gasten kunnen overdag ontspannen in brede fauteuils en eten en cocktails bestellen. De Bedroom Beachclub heeft een zwembad, zachte muziek klinkt op de achtergrond, alles is gericht op ontspanning en rust.

‘S Avonds is het tijd voor showprogramma’s. Dit zijn muziek- en dansvoorstellingen, optredens van dj’s. Rustige muziek maakt plaats voor ritmisch. De club werkt van 10.00 uur tot de laatste klant, bijna de klok rond. Het etablissement heeft een eigen winkel, waar ze verschillende strandspullen verkopen, T-shirts met de woorden “slaapkamer”, zonnebrillen van Swarovski.

 La Cubanita strandbar

Een bar in Latin style, Cubaanse, Mexicaanse motieven worden hier overdag gespeeld, een disco en ’s avonds begint een uitgebreid showprogramma. Tegelijkertijd klinkt de muziek heel divers: dj’s mixen moderne Europese hits, beroemde Bulgaarse artiesten treden live op. De muziek is meestal luid en dansbaar. De toegang is betaald, 15 leva per persoon. U hoeft vooraf geen tafels te reserveren.

De prijzen voor alcohol en eten, zoals elders in Sasao Beach, zijn hoger dan het gemiddelde in het resort. Dus de gemiddelde prijs van een salade is 10-11 leva, een kom soep kost 5 leva, een vleesgerecht 15 lev. Een kleine cocktail is 5 leva. Trouwens, La Cubanita Beach Bar biedt thuisbezorgservice.

Cacao Beach is een interessante vakantie-optie in de badplaats Sunny Beach. Overdag is het de zee, zon, bruin. En ’s avonds vindt er een verbazingwekkende transformatie plaats, en de plek aan de kust verandert in een grote disco, een feest waar luide muziek regeert en dansen tot je erbij neervalt, is welkom. Het Bulgaarse Ibiza trekt jaarlijks toeristen van over de hele wereld en doet volgens vakantiegangers op geen enkele manier onder voor zijn Spaanse naamgenoot.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html