Spring naar inhoud

Zoekt u een bedrijf voor industriële reiniging in omgeving Tilburg of Den Bosch? Neem contact op met

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

De Allesreinigers werken zeer precies en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zo weet u zeker dat u krijgt te maken met experts op het gebied van schoonmaak. Tevens is Hofkens HIG de partner van een verscheidenheid van organisaties. Hierbij kunt u denken aan SIEV, Code verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Industriële Reiniging en Vereniging Schoonmaak Research.

Schoonmaakonderhoud in Tilburg of Den Bosch

Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Onze werknemers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw werknemers. Maar het is ook super belangrijk voor de uitstraling van uw organisatie. Hierdoor gaan onze Allesreinigers precies te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Of u nu op zoek bent voor dagelijkse of periodieke schoonmaakonderhoud. Wij staan altijd maar ook echt altijd voor u klaar.

Industriële reiniging in omgeving Tilburg of Den Bosch?

Zoekt u een schoonmaak partij die veel ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij van Hofkens HIG de beste schoonmaak partij voor u. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://www.kaliyuga.nl/