Spring naar inhoud

Waarom linnen gordijnen de oplossing zijn voor jou

Met Linnen gordijnen brengt u de gewenste sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Maar daar stopt onze service niet. Wist u bijvoorbeeld al dat onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

De juiste gordijnen voor u

Wij bieden een rume keuez ut vershcillende soorten gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben verschillende eigenschappen en geven dus ook een anderes feer aan de ruimte. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Door deze reden kunt u ze gemakkelijk zelf schoonmaken en onderhouden. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. U kunt kiezen wat het best past bij u en wat u in de desbetreffende kamer wilt hebben. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Het reinigen en onderhouden van je linnen gordijnen

Omdat linnen een natuurproduct is, is de stof erg gevoelig en krimpt het snel. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te reinigen. Ons advies is om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen bij een stomerij. Kies hier voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Zo is de kans op krimmp heel erg veel lager. Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. Als tip voor het wassen: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen. Kies de justereiniging en uw gordijnen blijven zo mooi als dat u ze kocht.

Linnen gordijnen op maat gemaakt, speciaal voor u

Al onze linnen gordijnen worden gratis voor u op maat gemaakt. U kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo bent u verzekerd van linnen gordijnen die volleidg passen bij uw smaak, interieur en gewenste sfeer in de kamer. Kiest u voor linnen, linnenlook of transparant? Wilt u de gordijnen gratis laten voeren? Hangt u de gordijnen aan een rail of roede of kiest u voor losse ringen of zeilringen? De mogelijkheden zijn eindeloos en allemaal te combineren met elkaar. Om er voor te zorgen dat de gordijnen goed hangen, is het belangrijk om uw raam vooraf zorgvuldig op te meten. U meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Voor het meten van de hoogte moet u rekening houden met de ophangmethode. Bij rails, een roede of ingeslagen ringen meet u vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank. Met de juste metingen zijn de goridjnen perfect voor uw kamer en zorgt die voor de perfecte look voor in uw huis.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken uw huis helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Zo zijn ze perfect voor u. We geven ook gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.linnengordijnenshop.nl/gordijnen