Spring naar inhoud

Mode en Kleding

De nieuwe collectie Floris van Bommel sneakers

Welkom bij dé Van Bommel shop!

Voor de grootste fanaten van het Nederlandse merk Floris van Bommel en Van Bommel schoenen is er goed nieuws, want de nieuwste collecties voor dit seizoen zijn nu direct verkrijgbaar in de webshop van Nijhof Schoenen. Shop till you drop naar de nieuwste sneakers, herenschoenen en riemen van dit super populaire merk. Maar waarom is Floris van Bommel zo populair bij mannen? We gaan er veel stil staan bespreken de voordelen en unieke eigenschappen van Floris van Bommel.

Reis naar het verleden | De rijke historie van een mooi familiebedrijf

Van Bommel schoenen zijn al jarenlang een begrip in Nederland. Al eeuwenlang ( inmiddels 3 eeuwen ) staat Van Bommel bekend voor hoogwaardige schoenen en pure vakmanschap. Inmiddels heeft het bedrijf de 9e generatie Van Bommel bereikt en staan de zonen van Frans van Bommel aan het roer van het familiebedrijf. Ondanks de moeilijke jaren in de detailhandel heeft het bedrijf haar naam verder versterkt en uitgebreid in de Nederlandse schoenenmarkt in de afgelopen 10 jaar. Volgens insiders liggen de sterke naam en het altijd maken van hoge kwaliteitsproducten daar ten grondslag aan.

Moergestel: waar het begon en tot op heden nog steeds is

Floris van Bommel is als familiebedrijf nooit haar ‘roots’ vergeten. De schoenenfabriek staat tot de dag van vandaag nog steeds in Moergestel, Nederland. Niet alles wordt hier geproduceerd. Deze fabriek is gespecialiseerd in de zogenaamde ‘Goodyear-maakwijze’.

Uitleg: Met deze maakwijze wordt de binnenzool voorzien van een rondom lopende, opstaande rand aan de onderzijde. Vervolgens wordt het bovenleer langs die rand gelegd en daar komt de welt weer tegenaan. Het geheel wordt gewoonlijk vastgezet met een locksteek, die dus horizontaal loopt. Daarna wordt de holte binnen de rand van de binnenzool opgevuld met een tussenzool. Als laatste werkgang wordt de loopzool met een verticale steek vastgemaakt aan de welt, zodat de onderkant van de schoenzool een karakteristieke stiklijn laat zien. Voor de andere fabricagemethoden wordt er beroep gedaan op de fabrieken in Portugal en Spanje tot aan India. Door de jaren heen zijn er vaste partner relaties ontstaan voor Van Bommel om de kwaliteit en betrouwbaarheid van het voorwerk te garanderen. Alle schoenen worden verzonden vanuit de Van Bommel magazijn in Moergestel.

Val op met Floris van Bommel sneakers | Nieuwe collectie bij Nijhof Schoenen

Als losstaande merk binnen de Van Bommel groep is Floris van Bommel in 1996 ontstaan. Een label dat zich onderscheidt van de traditionele Van Bommel schoenen, bedoelt voor de hippe man die graag modieuze schoenen draagt en zich fris en jong wil voelen. Het idee werd realiteit en sindsdien zijn Floris van Bommel niet meer aan te slepen bij de hedendaagse Man. Een sportieve collectie dat aansluit aan de wensen van de hedendaagse man gecombineerd met de kwaliteit waar het bedrijf zo bekend om staat.

Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk dan de nieuwste collectie in de webshop of winkel van Nijhof Schoenen. Nijhof Schoenen is , net als FvB, een familiebedrijf met passie en roots in de schoenenbranche. Al sinds 1929 timmert deze onafhankelijke schoenenwinkel uit Hengelo (ov) aan de weg met de nieuwste schoenenmode voor dames, heren en kinderen van alle leeftijden. Dankzij een gevarieerd aanbod van ca. 70 merken zijn wij één van grotere onafhankelijke schoenenwinkels in Oost-Nederland.

In onze webshop kunt je de volgende type Van Bommel damesschoenen kopen:

In onze webshop kunt je de volgende type Van Bommel herenschoenen kopen:

  • floris van bommel laarzen
  • floris van bommel mocassons
  • floris van bommel geklede schoenen

 

De nieuwste collectie sneakers van Floris van Bommel zijn een lust voor het oog en totaal onderscheidend. Te beginnen met de zeer herkenbare ‘F’ aan de zijkant, die het merk moet symboliseren. Daarnaast zijn er de hele prettige kleuren die fris en modern ogen, zodat per se seizoensgebonden te zijn. Het maakt ze daarom altijd te combineren met iedere outfit. Zien is verkocht zijn dus bekijk de collectie online en bestel direct Floris van Bommel online met gratis verzending in Nederland.

 

https://www.nijhofschoenen.nl/floris-van-bommel/

4 REDENEN OM ZWARTE PROM-KLEDING TE DRAGEN IN 2019

Zwart is een iconische avondjurkkleur, maar slechts enkele meisjes kiezen voor alle zwarte galajurken. We zijn hier om je te vertellen waarom dat een grote fout is.

Zwart is klassiek, edgy, verfijnd, donker – ongeacht wat voor look je zoekt, een zwarte jurk is zeker een statement. Het is tijdloos, ziet er geweldig uit voor iedereen en in de onsterfelijke woorden van 27 jurken, “je zou het gewoon kunnen inkorten en opnieuw dragen.”

Als je al geinspireerd bent om de eerste zwarte prom jurk te pakken die je kunt krijgen – met alle mogelijke middelen, stop dan niet op onze account. Er zijn genoeg geweldige plekken om galajurken zwart te krijgen, negeer gewoon de rest van dit artikel, gebruik een store locator om galajurken bij u in de buurt te vinden en zorg dat u de perfecte zwarte galajurken krijgt voordat iedereen het doet.

Geschiedenis van zwarte galajurken

Voor degenen onder u die niet zo overtuigd zijn, laten we helemaal teruggaan naar het begin van zwarte galajurken om uit te leggen waarom de trend het moment is dat het in de schijnwerpers staat.

Meisjes dragen zwarte galajurken sinds de jaren 1950, toen Rockabillys (volgers van een van de vroegste vormen van Rock and Roll), ouders en leraren in het hele land shocked door te dansen in strakke zwarte toga’s. Eenvoudige zwarte galajurken

De vroege dagen van prom (1940 -50s) werden gekenmerkt door pastel jurken, delicate kant en zachte silhouetten. Alles wat vrouwelijk en delicaat was, regeerde de dag. Zwart was zeker een schok voor het systeem en werd pas in de jaren tachtig weer echt gezien.

De jaren 60 en vroege jaren 70 werden grotendeels gekenmerkt door hippie flowerpower. Lange bohemian jurken, pastelkleuren en bloemenprints waren de voor de hand liggende trend, zonder veel differentiatie.

En uiteindelijk, in de jaren tachtig, in een tijd waarin alles goed gaat, en punk de muziek bij uitstek was, maakten zwarte galajurken hun eerste echte comeback. Strakke jassen in synthetische materialen heersten de dag.

1990s-2000s luidde een golf van felgekleurde galajurken in. Glanzende materialen en levendige kleuren lieten weinig ruimte over voor klassieke zwarte galajurken.

Zwarte galajurken in 2019

Het is al geruime tijd geleden dat zwarte galajurken als trendy werden beschouwd, ‘algemeen wordt aangenomen dat 2018 het jaar is dat elegante zwarte japonnen hun weg vinden naar middelbare gymnasia en balzalen in het hele land.

Zwarte jassen blijven voor het eerst sinds jaren op de springbanen staan. Ontwerpers geven de voorkeur aan elegante zwarte jurken met ingewikkelde details. Eenvoudig zwarte galajurken

Natuurlijk, afgezien van trenddoeleinden, zijn er nog een aantal andere redenen waarom zwart dit seizoen bovenaan je lijstje met galajurken zou moeten staan. Hier zijn slechts 4 redenen om een zwarte galajurken te dragen in 2018:

Kleine zwarte jurken zijn al tientallen jaren in stijl en ze gaan niet snel weg. Hetzelfde kan gezegd worden voor avondjurken – terwijl ze iets minder dagelijkse kost zijn. Als je een zwarte jurk draagt, is de kans klein dat je terugkijkt op je (veel) Insta-foto’s en denkt “eesh waarom zou ik dat kiezen” zoals zovelen voor jou.

Blond haar, bruin haar, rood haar, blauw haar, groen haar … het maakt niet uit want zwart past bij alles. Lichte of zwarte donkere jurken passen bij iedereen. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent je prom dress online te kopen. Er is geen manier om je zorgen te maken over je huidskleur of haar dat botst met een zwarte jurk. Terwijl een gele jurk er op een scherm levendiger uit kan zien dan in persoon-zwarte galajurken kan het eigenlijk alleen maar goed, zwart zijn.

Er kan zeker een gelegenheid zijn waar je een mooie jurk moet dragen. Misschien een studentenvereniging als je studeert, een liefdadigheidsgala of zelfs de rode loper! Bij de SAG-awards van dit jaar droeg actrice Beanie Feldstein haar oude promojurk op de middelbare school om op de rode loper te lopen. En welke kleur was het? Zwart natuurlijk! Waarom? Oh ja, want zwart is tijdloos, ziet er goed uit voor iedereen en je kunt het gemakkelijk weer dragen.

We hebben al vastgesteld dat veel meisjes kiezen voor felgekleurde jurken voor de grote nacht. Je zult opvallen in een zee van pastelkleuren in een elegante zwarte jurk. Er zijn veel zwarte galajurken met ongelooflijk ingewikkelde borduursels, kanten, illusiedetails, enz. Die zelfs opvallender zijn dan felgekleurde roze, gele of blauwe tinten.

Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com

4 REDENEN OM ZWARTE PROM-KLEDING TE DRAGEN IN 2019

Zwart is een iconische avondjurkkleur, maar slechts enkele meisjes kiezen voor alle zwarte galajurken. We zijn hier om je te vertellen waarom dat een grote fout is.

Zwart is klassiek, edgy, verfijnd, donker – ongeacht wat voor look je zoekt, een zwarte jurk is zeker een statement. Het is tijdloos, ziet er geweldig uit voor iedereen en in de onsterfelijke woorden van 27 jurken, “je zou het gewoon kunnen inkorten en opnieuw dragen.”

Als je al geinspireerd bent om de eerste zwarte prom jurk te pakken die je kunt krijgen – met alle mogelijke middelen, stop dan niet op onze account. Er zijn genoeg geweldige plekken om galajurken zwart te krijgen, negeer gewoon de rest van dit artikel, gebruik een store locator om galajurken bij u in de buurt te vinden en zorg dat u de perfecte zwarte galajurken krijgt voordat iedereen het doet.

Geschiedenis van zwarte galajurken

Voor degenen onder u die niet zo overtuigd zijn, laten we helemaal teruggaan naar het begin van zwarte galajurken om uit te leggen waarom de trend het moment is dat het in de schijnwerpers staat.

Meisjes dragen zwarte galajurken sinds de jaren 1950, toen Rockabillys (volgers van een van de vroegste vormen van Rock and Roll), ouders en leraren in het hele land shocked door te dansen in strakke zwarte toga’s. Eenvoudige zwarte galajurken

De vroege dagen van prom (1940 -50s) werden gekenmerkt door pastel jurken, delicate kant en zachte silhouetten. Alles wat vrouwelijk en delicaat was, regeerde de dag. Zwart was zeker een schok voor het systeem en werd pas in de jaren tachtig weer echt gezien.

De jaren 60 en vroege jaren 70 werden grotendeels gekenmerkt door hippie flowerpower. Lange bohemian jurken, pastelkleuren en bloemenprints waren de voor de hand liggende trend, zonder veel differentiatie.

En uiteindelijk, in de jaren tachtig, in een tijd waarin alles goed gaat, en punk de muziek bij uitstek was, maakten zwarte galajurken hun eerste echte comeback. Strakke jassen in synthetische materialen heersten de dag.

1990s-2000s luidde een golf van felgekleurde galajurken in. Glanzende materialen en levendige kleuren lieten weinig ruimte over voor klassieke zwarte galajurken.

 

Zwarte galajurken in 2019

Het is al geruime tijd geleden dat zwarte galajurken als trendy werden beschouwd, ‘algemeen wordt aangenomen dat 2018 het jaar is dat elegante zwarte japonnen hun weg vinden naar middelbare gymnasia en balzalen in het hele land.

Zwarte jassen blijven voor het eerst sinds jaren op de springbanen staan. Ontwerpers geven de voorkeur aan elegante zwarte jurken met ingewikkelde details. Eenvoudig zwarte galajurken

Natuurlijk, afgezien van trenddoeleinden, zijn er nog een aantal andere redenen waarom zwart dit seizoen bovenaan je lijstje met galajurken zou moeten staan. Hier zijn slechts 4 redenen om een zwarte galajurken te dragen in 2018:

Kleine zwarte jurken zijn al tientallen jaren in stijl en ze gaan niet snel weg. Hetzelfde kan gezegd worden voor avondjurken – terwijl ze iets minder dagelijkse kost zijn. Als je een zwarte jurk draagt, is de kans klein dat je terugkijkt op je (veel) Insta-foto’s en denkt “eesh waarom zou ik dat kiezen” zoals zovelen voor jou.

Blond haar, bruin haar, rood haar, blauw haar, groen haar … het maakt niet uit want zwart past bij alles. Lichte of zwarte donkere jurken passen bij iedereen. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent je prom dress online te kopen. Er is geen manier om je zorgen te maken over je huidskleur of haar dat botst met een zwarte jurk. Terwijl een gele jurk er op een scherm levendiger uit kan zien dan in persoon-zwarte galajurken kan het eigenlijk alleen maar goed, zwart zijn.

Er kan zeker een gelegenheid zijn waar je een mooie jurk moet dragen. Misschien een studentenvereniging als je studeert, een liefdadigheidsgala of zelfs de rode loper! Bij de SAG-awards van dit jaar droeg actrice Beanie Feldstein haar oude promojurk op de middelbare school om op de rode loper te lopen. En welke kleur was het? Zwart natuurlijk! Waarom? Oh ja, want zwart is tijdloos, ziet er goed uit voor iedereen en je kunt het gemakkelijk weer dragen.

We hebben al vastgesteld dat veel meisjes kiezen voor felgekleurde jurken voor de grote nacht. Je zult opvallen in een zee van pastelkleuren in een elegante zwarte jurk. Er zijn veel zwarte galajurken met ongelooflijk ingewikkelde borduursels, kanten, illusiedetails, enz. Die zelfs opvallender zijn dan felgekleurde roze, gele of blauwe tinten.

Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken en trouwjurken.

https://www.veaul.com/nl/avondjurken-c17

Werkkleding voor uw bedrijf

Werkkleding

Werkkleding is essentieel in het bedrijfsleven. Wanneer u op het kantoor werkt heeft u vaak gewoon nette kleding aan. Maar wanneer u in de bouw werkt, winkelmedewerkster bent of bediende bent heeft u vaak speciale werkkleding aan. Dit betekend dat u volgens de veiligheidsschriften kleding aan heeft zoals bij mensen in de bouw. Werknemers in de bouw moeten bijvoorbeeld een dikke broek dragen waar meerdere zakken in zitten. Ook moeten zij vaak een helm dragen tijdens het werken en een veiligheidsvest. Wanneer uw werknemers werkkleding draagt kan u ervoor kiezen om deze werkkleding te laten bedrukken. Op die manier kan u uw bedrijf kenbaar laten maken. Wanneer de bediendes door het restaurant lopen weten de gasten wie ze moeten aanspreken. En wanneer er werknemers in de bouw werken kunnen voorbijgaande mensen zien van welk bedrijf ze komen. Op die manier heeft u ook een stukje reclame erbij.

Werkkleding bedrukken

Werkkleding laten bedrukken kan op twee verschillende manieren. U kan uw werkkleding laten bedrukken door middel van een speciaal apparaat die door hitte ervoor zorgt dat het ontwerp erop blijft. Maar u kan ook uw werkkleding laten borduren. Door te laten borduren blijft dit er langer op zitten uiteindelijk. Bedrukte kleding moet u op een bepaalde manier wassen om ervoor te zorgen dat de bedrukking er netjes op blijft zitten. Met het borduren moet u er alleen voor zorgen dat u nergens blijft haken. U kan in principe alle werkkleding laten bedrukken of borduren naar uw wens. U kan online zoeken naar bedrijven waar u uw werkkleding kan bestellen en meteen kan laten bedrukken. Dit is handig omdat u meteen alles kant en klaar krijgt afgeleverd. Met het ontwerp kan u ook advies vragen aan het bedrijf als u niet zeker weet of dit past bij de kleuren van bijvoorbeeld het shirt. Wanneer u vaker kleding bijbesteld kan u er ook voor kiezen om het ontwerp op te laten slaan bij het bedrijf. U kan daardoor gemakkelijk bijbestellen wanneer uw bedrijf groeit en er meer werknemers moeten worden aangenomen of wanneer er iets kapot gaat door het werk.

 

http://www.shirtsenzo.nl/werkkleding/

Waarom is een parka jas geschikt voor de winter?

Hoewel de term “Parka” vaak word gebruikt merk ik dat er toch vaak wat onduidelijkheid is over wat een parka precies is. Ook weten de meesten wel dat het een winterjas is alleen daar houd het eigenlijk wel op.

Daarom heb  ik besloten dit artikel te schrijven om wat meer duidelijkheid te scheppen en antwoord te geven op de volgende vragen:

–          Wat is een parka jas?

–          Waarom is een parka jas geschikt voor de winter?

–          Wat zijn de kenmerken van deze jassen?

–          Heb ik er zelf ook één nodig?

Alles waar ik het hier over ga hebben geld zowel voor dames parka jassen als voor de heren parka jassen.

Laten we beginnen bij het begin.

Wat is een parka jas?

Omdat vaak de term wel bekend in de oren klinkt is dit een vraag die toch veel te weinig word gesteld. Toch is het wel belangrijk het antwoord hierop te weten omdat in sommige gevallen de jassen onterecht als parka worden aangeboden in winkels en webwinkels.

Ik ga ervan uit dat dit niet met opzet is maar daadwerkelijk komt doordat zelfs sommige winkeliers niet helemaal goed weten hoe je deze soort jassen moet herkennen.

Om te beginnen is een parka altijd een wat langere jas tot over de heupen. Toch zijn niet alle lange jassen ook een parka!

De kenmerken die ook aanwezig moeten zijn voordat het de naam mag dragen zijn als volgt:

–          Er moet, naast een capuchon, ook een kraag aanwezig zijn.

–          Ook moet er een elastieken sluiting bij de mouwen zijn.

–          De capuchon moet gevoerd zijn.

–          En als laatste moeten er knoopsluitingen aanwezig zijn (in ieder geval een paar).

Waarom is een parka jas geschikt voor de winter

Om maar gelijk even met de deur in huis te vallen heb ik het hier wel over een “goede kwaliteit” parka. Er zijn ook veel goedkopere soorten te vinden maar vaak worden daar niet hoogwaardige materialen voor gebruikt waardoor deze per definitie niet echt warm is.

Waarom is een, goede kwaliteit, parka dan geschikt voor de winter?

Om dat te begrijpen wil ik je graag vertellen over de oorsprong van deze jassen. Eeuwen geleden heeft een lokale bevolking in Antarctica deze jassen bedacht.

Vanwege de koude weersomstandigheden was het dan ook een vereiste dat de jassen in de eerste plaats warm waren. Ook maakte deze bevolking de jassen waterdicht met visolie omdat ze vaak gingen jagen naar voedsel in hun kajakken.

Hoewel de omstandigheden hier in ons land niet hetzelfde zijn is het uitgangspunt hetzelfde gebleven. Een warme jas die jouw lichaam goed beschermt tegen de kou, regen en wind!

Wat zijn de kenmerken van deze jassen?

In het stukje “wat is een parka jas” heb ik de kenmerken van deze soort jassen al omschreven. De reden waarom het er hier dan toch nog een keer tussen staat is omdat ik het je graag duidelijk wil maken dat je goed moet onthouden wat de kenmerken zijn zodat je niet voor de gek kunt worden gehouden!

Dus lees het eerste stukje nog een keer door en zorgt ervoor dat je die paar punten niet vergeet!

Heb ik er zelf ook één nodig?

Na het lezen van deze uitleg is daarop toch maar één antwoord mogelijk?

Ja, Natuurlijk!

Als je waarde hecht aan het warm blijven is er eigenlijk geen beter keus voor deze winter. Natuurlijk hoeft het niet als je liever afwacht of je het wel of niet warm gaat krijgen met een ander soort winterjas.

Heeft dit artikel je overgehaald om ook één van deze populaire winterjassen aan te schaffen dit jaar?

Dan wens ik je veel plezier met je nieuwe, toekomstige ,aankoop!

https://airforcejassen.shop/

Ringen gemaakt van titanium

Voor veel mensen klinkt het nog gek maar titanium ringen worden nu al jaren gemaakt maar waren nog niet overal te koop. Nu liggen de titanium ringen bij iedere juwelier, winkel en warenhuis in de etalage. Zelfs de V&D verkocht ze voordat ze noodgedwongen moesten sluiten maar nu verkopen grote warenhuizen als Bijenkorf ook titanium ringen.

De titanium ringen zijn een goed verkopende sieraad omdat ze redelijk goedkoop zijn en ze zijn bovendien heel duurzaam. ze verkopen natuurlijk ook goed omdat titanium ringen gewoon hele mooie sieraden zijn. Ze hebben hun eigen unieke uitstraling en look. Een grote voordeel van het dragen van titanium ringen is dat ze heel licht zijn. Zo voel je haast niet dat je een titanium ring om je vinger hebt.

De laatste jaren worden titanium ringen ook door koppels gekocht als vriendschapsringen en soms zelfs als trouwringen. Voordelen hiervan zijn dat ze heel betaalbaar zijn en hier gaan veel moderne koppels voor. Doordat ze heel duurzaam zijn kunnen ze ook door de generaties worden doorgegeven. Voor de mannen is het dragen van titanium ringen bovendien fijn doordat ze heel licht zijn. Mannen zijn vaak niet gewend om ringen te dragen en het dragen van titanium ringen is veel fijner.