Kaliyuga
Image default
Eten en drinken

Laat een trendy fruitmand of fruitbox bezorgen als gezonde verrassing

Laat een trendy fruitmand of fruitbox bezorgen als gezonde verrassing

Fruit is gezond en maakt bovendien voor een attent cadeau; stuur een fruitbox of fruitmand wanneer je een ander op wilt fleuren, om iemand te feliciteren of om geluk te wensen. Kies ervoor om een vriend, vriendin, familielid, je partner of jezelf gewoon zomaar te verwennen met een box of mand vol heerlijk vers fruit. Je vindt ontzettend leuke fruitboxen en -manden die je nog eens extra speciaal kunt maken door het toevoegen van bijvoorbeeld een drinkfles met infuser. Door hiermee fris fruitwater te maken is het nog eens extra genieten van een fruitbox. 

Waar is een fruitmand of fruitbox te bestellen?

Deze fruitbox met waterfles en infuser is verkrijgbaar bij Topfruit.nl. Bij dit bedrijf vind je bovendien tal van andere trendy fruitboxen. Je kunt de fruitbox of fruitmand overal in Nederland laten bezorgen via Topfruit.nl. Vaak al binnen 24 uur. Wil je iemand met een fruitbox verrassen op een speciale dag, dan kun je ook zelf een bezorgdatum selecteren. Topfruit.nl kan een fruitbox of fruitmand bezorgen van maandag tot en zaterdag. Je bestelt in een paar stappen eenvoudig online en kunt direct betalen of op een later moment via AfterPay of je PayPal-account.

Kies de variant die bij de persoon past

De fruitboxen en -manden van Topfruit.nl bestaan in diverse afmetingen en samenstellingen. Kies voor een standaardexemplaar gevuld met lekker vers fruit, een gezonde fles sap of een andere variant. Je kunt een fruitbox of fruitmand ook laten bezorgen met de toevoeging van noten of snoep. Verder is er een box die naast appels en kiwi’s allerlei lekker exotisch fruit bevat en een box die volledig is samengesteld met uitsluitend biologisch fruit. Wil je iemand beterschap wensen, kies dan voor de speciale beterschapsbox. Een box kun je naar wens aanvullen met extra’s zoals een reep heerlijke chocolade of een set leuke tijdschriften. Verder kun je een kaartje uitkiezen zodat je een persoonlijk berichtje met je fruitbox of fruitmand mee kunt laten bezorgen.