Spring naar inhoud

Financieel

Bbz Hengelo afsluiten zorgt voor rust

Ben je ondernemer en merk je dat jouw onderneming langzaam de verkeerde kant op gaat? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen. OXYZ Hengelo is een bedrijf die hulp kan bieden voor ondernemers met financiële problemen. OXYZ Hengelo is een bedrijf met de nodige kwalificaties. Zo zijn ze lid van de NNVK. Dit is een brancheorganisatie voor schuldhulpverleningen sociaal bankieren. Dit wordt gezien als een keurmerk door schuldeisers. Door het NNVK keurmerk maakt het hen een vertrouwd bedrijf die écht doen wat ze je aanbieden. OXYZ kan onder andere hulp bieden bij financiële problemen door samen te zoeken naar een oplossing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Bbz Hengelo.

Mogelijke oplossingen

Een mogelijke oplossing voor jouw financiële moeilijkheden kan een schuldsanering zijn. Zo kun je denken aan een Bbz krediet (Bbz Hengelo), een saneringskrediet of een spaarsanering. Ieder heeft zo een andere werking. Welke voor jou de beste optie is kun je samen met Gerry Smit achterhalen. Zij biedt schuldhulpverlening voor ondernemers. Ze richt zich dus puur op SHVO. Maar voordat zij jou hulp kan bieden zul je wel contact op moeten nemen. Ga naar de website en bel het nummer wat genoteerd staat bij het kopje ‘contact’ of vul een contactformulier in.

Het beste gratis boekhoudprogramma

Ben je een zzp’er en op zoek naar een gratis boekhoudprogramma? Je zou natuurlijk je eigen boekhouding via Excel kunnen doen, maar dit is niet de snelste manier om je boekhouding te doen. Daarnaast is de kans op fouten een stuk groter dan als alles automatisch is gekoppeld en wordt gecontroleerd door bijvoorbeeld een boekhouder. Echt helemaal gratis boekhoudsoftware bestaat natuurlijk niet. Tenminste, dat zou je denken! Een boekhoudprogramma dat voor altijd gratis is kennen wij ook niet, maar wel een geweldig boekhoudprogramma waarbij je maar liefst de eerste 15 maanden gratis je boekhouding online kunt doen! Mocht het je na deze zeer lange proefperiode zo goed bevallen en gaan de zaken iets beter zodat je wat budget hebt, dan kun je voor slehts €7,95 per maand je boekhouding daar voortzetten. Na zo’n lange periode weet je natuurlijk wel zeker of een boekhoudprogramma bij je past.

Heb je iets meer budget, dan zou je ook een boekhoudprogramma kunnen nemen met nog meer opties, zoals direct factureren vanuit je boekhouding en handige koppelingen met de Belastingdienst, je boekhouder of met andere afdelingen als je op een iets groter bedrijf werkt. Welk boekhoudprogramma je ook kiest, je zorgt er altijd voor dat je kwartaalaangifte klopt en je geen problemen krijgt met de Belastingdienst.

Online boekhouden vergelijken doe je op de handige en overzichtelijke website van Boekhoudprogramma-Vergelijken.com. Hier vind je een overzicht van alle mogelijke online boekhoudprogramma’s, wat de kosten ervan zijn, de reviews van andere gebruikers, welke functies het betreffende boekhoudprogramma heeft en voor welke doelgroep de boekhoudsoftware het meest geschikt is.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/