Kaliyuga
Image default
Banen en opleidingen

Een vacature voor een monteur in Maastricht met een vast dienstverband, kan dat?

Ben je op zoek naar een vacature voor een monteur in Maastricht, of wil je juist aan de andere kant van het land werkzaam zijn en zoek je een vacature voor een monteur in Leeuwarden? Wanneer je via uitzendbureaus of detacheringsbureaus, die dergelijke functies vaak aanbieden, zoekt, krijg je vrijwel altijd te maken met een tijdelijk contract. Dat levert voor velen een hoop onzekerheid op. Bovendien kan dit ook belemmeringen opwerpen bij zaken als de koop van een woning.

Hét werving- en selectiebureau waar je vaste monteursfuncties vindt

Wanneer je naar een vacature voor een monteur in Maastricht of in Leeuwarden zoekt, zou je wellicht haast de handdoek in de ring gooien. Toch is dat niet nodig. Werving- en selectiebureau WR is gespecialiseerd in deze niche en werkt uitsluitend met werkgevers die over een hoge reputatie beschikken en op zoek zijn naar werknemers die een vast dienstverband ambiëren. Want wanneer ook een werkgever een goede match ziet, wil hij deze het liefst aan zijn bedrijf binden.

Functies binnen nationaal opererende bedrijven, maar ook multinationals

Werving- en selectiebureau WR werd bijna dertig jaar geleden opgericht door onder andere Maarten de Ruiter. Anno nu is een enthousiast team werkzaam dat zich dagelijks bezighoudt met de invulling van vacatures van de meest uiteenlopende bedrijven. Dit zijn zowel bedrijven die nationaal opereren als grote multinationals. Veel vacatures worden niet via andere kanalen uitgezet. Dat vergroot je succeskans nog eens.

De begeleiding van een persoonlijke recruiter

Zoek je naar een vacature voor een monteur in Leeuwarden, Maastricht of elders in het land? De kans dat je deze via het bovengenoemde werving- en selectiebureau vindt, is groot. Inmiddels doen zo’n tweeduizend organisaties met regelmaat een beroep op de diensten van het bureau. Bang zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, is niet nodig. Je krijgt een vaste, persoonlijke recruiter aangewezen die je overal in begeleidt.

Gerelateerde artikelen

Met de opleiding-medisch pedicure breid je jezelf uit

Plc programmeur

Klantenservice medewerker