Spring naar inhoud

Dienstverlening

Handige slotenwerkzaamheden Den Haag

Je kunt handige slotenwerkzaamheden Den Haag laten uitvoeren door een slotenmaker. Voor alle werkzaamheden is het mogelijk om een offerte aan te vragen zodat je weet precies hoeveel het gaat kosten.

Het aanvragen van een offerte bij een slotenmaker Den Haag is heel makkelijk en je kunt het op een aantal verschillende manieren doen. Als je vlakbij een slotenmaker winkel woont kun je er gewoon langs gaan en persoonlijk de offerte aanvragen, waardoor je ook duidelijk kunt aangeven wat je precies wil. Een andere optie is bellen naar de slotenmaker bedrijf en zo een offerte aanvragen. Dan is er nog een derde optie, namelijk een e-mail sturen naar de slotenmaker. Dit doe je door zelf een e-mail te sturen naar het e-mailadres van de slotenmaker of door op de website van de slotenmaker de contactformulier in te vullen.

Als je naar de winkel van de slotenmaker Den Haag bent gegaan krijg je meteen een offerte mee, maar als je voor de een van de andere opties hebt gekozen krijg je het via je e-mail binnen. Je hoeft er echter niet lang op te wachten en de offerte heb je meestal al binnen een dag binnen.

slotenmaker-den-haag.com/

slotenmakerdenhaag.nl/

Eendaagse motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd, 100% slagingskans

Ben je bezig om je motorrijbewijs te halen en kan je niet wachten tot je kilometers ver kan toeren op je eigen motor? Voordat je mag afrijden voor je praktijk examen moet je eerst je theorie examen halen. Zit je ertegenaan te hikken om je theorie certificaat te halen? Vind je het lastig om de saaie theorie uit je hoofd te leren en wil je er geen dagen aan kwijt zijn? Volg dan onze eendaagse theoriecursus motor van Gelijk Geslaagd! Bij onze eendaagse cursus leer je de stof en maak je je theorie examen bij het CBR op dezelfde dag.

Motor theorie examen bij het CBR

Bij het CBR mag je examen doen vanaf je 17de. Je moet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs, heb je dit niet dan mag je helaas geen examen doen. Het motor theorie examen van het CBR bestaat uit 50 vragen. Je krijgt 30 minuten de tijd om de vragen te beantwoorden. Van de 50 vragen die je krijgt mag je er 6 fout hebben. De vragen die je krijgt tijdens het examen zijn onder andere:

 • Sleepvragen
 • Hotspotvragen
 • Meerkeuzevragen
 • Nee/Ja vragen
 • Vragen waarbij je moet slepen
 • Vragen die ingevuld moeten worden

Wij hebben trouwens direct na je inschrijving voor de theoriecursus een plek voor je gereserveerd bij het CBR. Zodra je klaar bent met het maken van je examen hoor je of je wel of niet geslaagd bent. Je hoeft dus niet dagenlang duimen te draaien en te stressen.

Hoe ziet de motor theoriecursus van Gelijk Geslaagd eruit?  

Rond 07.00 in de ochtend verwachten we je op de locatie waar je je hebt ingeschreven voor de dagcursus motor theorie. Na een kort kennismakingsrondje gaan we hard aan de slag met de lesstof. De lesstof wordt je aangeleerd door een praktijkgerichte docent die elke verkeerssituatie en verkeersregel kent. Aan de hand van tips, trucs en ezelsbruggetjes leert hij je de lastige dingen. Er wordt geoefend met echte examens van het CBR. Hierdoor is het straks geen verassing meer wat voor vragen je zal krijgen en ben je goed voorbereid. Na het leren krijg je van ons een lunch. Na de lunch vertrekken we met elkaar naar het CBR en ben je klaar om je examen te maken! Bijna al onze cursisten slagen de eerste keer dus ook jou zal het zeker lukken!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

De Dakmakers zorgen voor een goed onderhouden dak

Het is belangrijk een dak goed te onderhouden. Een goed onderhouden dak is een gezond dak. Als het dak niet goed is onderhouden kunnen er scheurtjes en beschadigingen ontstaan. Hierdoor is er kans op lekkage. Om dit te voorkomen doet u er dus verstandig aan uw dak te (laten) onderhouden. De Dakmakers uit Alphen aan den Rijn zijn ervaren dakdekkers. Naast het dakdekken plegen wij ook onderhoud aan daken. Een van onze services is het all in dakonderhoud. Tijdens een all in dakonderhoud zal een van onze medewerkers uw dak grondig inspecteren op scheurtjes, barsten, verstoppingen, houtrot en lekkages. Is er schade gevonden? Dan wordt deze direct door ons gerepareerd. Als u uw dak regelmatig laat controleren door professionals voorkomt u grotere schade. Wanneer grote schade voorkomen wordt blijven de kosten voor u ook laag, grote schade aan uw dak brengt vaak hoge kosten met zich mee. Het maakt niet uit wat voor dak u heeft. Witte, zwarte, schuine of platte daken, wij zijn er in gespecialiseerd.

Schade aan uw dak? Bel de Dakmakers!

Is er onverhoopt schade aan uw platte dak ontstaan? Dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gemaakt hebben. Zeker als er door de schade een lekkage is ontstaan. Voor een reparatie plat dak kunt u ook terecht bij de Dakmakers. Wij komen snel de schade aan uw dak opnemen. Als we de schade helemaal in kaart hebben zullen we met u bespreken wat er precies nodig is om de schade te repareren. Vervolgens gaan we met de schade aan de slag en zorgen we ervoor dat uw dak weer schadevrij wordt. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een goede opleiding en certificaten. Wij leveren topkwaliteit en een uitstekende service. U krijgt volledige garantie op de reparatie die wij uitvoeren. En wist u dat wij een 24/7 dakservice hebben? Dit betekent dat wij 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar zijn en schade herstellen. Wilt u meer weten over ons? Bekijk onze website, www. dakmakers. nl of bel ons op nummer 085 022 0680.

 

https://www.dakmakers.nl/

Voor lastige tuinklussen schakelt u een vakman in via Vergelijk Hoveniers

Soms is een boomstronk verwijderen noodzakelijk. Bijvoorbeeld als u een nieuw terras of gazon wilt aanleggen. Om ervoor te zorgen dat de ondergrond egaal is, moeten boomwortels -inclusief de stronk- verwijderd worden. Soms vormen de wortels een obstakel voor de woning, een schuurtje of andere bomen / planten in de tuin. Het is meestal niet noodzakelijk alle wortels in zijn geheel weg te halen. Komt er op de plaats van de stronk een nieuwe boom, dan is het advies de wortels tot zeker 50 cm te elimineren. 30 cm is voldoende als er nieuwe tuinbestrating gelegd wordt. En 20 tot 30 cm voldoet voor een nieuwe grasmat. Het onttrekken van boomwortels gebeurt vaak met een stobbenfrees. Dit karwei staat bekend als het uitfrezen van een boomstronk. De frees trekt zowel de stobbe (= onderkant stam) als de wortels uit de grond. Erg handig zijn stobbenfrezen met een ingebouwd versnipperapparaat. Wortels en stobbe worden na verwijdering meteen versnipperd. Ander gereedschap dat van pas kan komen: een schep, bijl en kettingzaag.

Verwijderen van coniferen kan op verschillende manieren

Coniferen verwijderen is vaak de enige keuze als de plant te hoog en de overhangende takken te zwaar worden. Er zijn drie verwijderingsmanieren:

-handmatig;

-frezen met behulp van een stobbenfrees;

-de conifeer uit de grond trekken met een auto of takel.

Bij de eerste manier graaft u een kuil rond de stam, knipt of zaagt u de wortels door en trekt u de kluit uiteindelijk in zijn geheel uit de grond. Een voordeel is dat u stapje voor stapje en met beleid te werk gaat en er niet veel kans is op schade in de rest van de tuin. Besef wel dat het een intensieve klus is, dat het veel tijd kost en eigenlijk alleen maar kan bij kleine coniferen. Is tuinieren niet uw hobby? U kunt altijd een ervaren hovenier inschakelen. Op de website kunt u 24/7 terecht om een tuinexpert bij u in de buurt te vinden.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/

De Frigo Group, al meer dan 40 jaar een succesvol diepvries logistiek dienstverlener

De Frigo Group regelt voor u de opslag en/of het transport van uw diepgevroren levensmiddelen. Onze diepvries logistiek werkt zeer doeltreffend, wij werken namelijk volgens onze zelfbenoemde ‘Frigo-filosofie’. Dit betekent dat wij:

 • Vlot, veilig en efficiënt werken
 • Zeer klantgericht en klantvriendelijk zijn
 • Duurzaam ondernemen
 • Gecertificeerd zijn
 • Kwalitatief hoogwaardig te werk gaan
 • Een no-nonsense instelling hebben

De Frigo Group bestaat ruim 40 jaar en is een familiebedrijf dat uitgegroeid is tot een belangrijke schakel in het beheersen van de toevoerketen van verschillende bedrijven en multinationals. De Frigo Group investeert constant om de dienstverlening te verbeteren. U heeft aan De Frigo Group een betrouwbare en zeer ervaren partner. Dit is niet alleen te zien aan de jarenlange samenwerkingen met klanten maar ook aan de medewerkers die wij hebben. Onze medewerkers zijn gedreven en werken met veel plezier bij ons. Sommige medewerkers werken al tientallen jaren bij De Frigo Group. Hieraan kunt u zien dat wij het opbouwen van langdurige relaties hoog in het vaandel hebben staan.  

Wij beschikken over twee gecertificeerde vrieshuizen

De Frigo Group beschikt over twee vrieshuizen in Nederland. Ons ene vrieshuis ligt in Nieuw-Vennep, vlakbij de A4 in het midden van de Randstad. Ontzettend groot voordeel is dat Nieuw-Vennep op een steenworp afstand ligt van Schiphol. Op Schiphol komen veel diepgevroren en verse levensmiddelen aan die vervolgens heel snel bij ons op de goede manier ondergebracht kunnen worden. Ons andere vrieshuis ligt in ’s-Heerenberg, gelegen in de Achterhoek en vlakbij de A12 en Duitsland. Het invriezen van levensmiddelen klinkt heel simpel maar dat is het niet. Er komt best veel kennis bij kijken. Zo weten onze medewerkers exact welk product bijvoorbeeld heel snel ingevroren moet worden, waar een ander product juist heel koud ingevroren moet worden. Ook de manier waarop producten verpakt zijn heeft invloed op hoe het vervolgens ingevroren moet worden. Kortom, door onze kennis en vakbekwame medewerkers zorgen wij ervoor dat uw levensmiddelen hun kwaliteit behouden.  

https://www.frigogroup.com/

Belangrijke carrierestap: loopbaanontwikkeling

Belangrijk voor alle werknemers die uitgekeken zijn op hun baan: loopbaanontwikkeling. Vooral de werknemers die al jaren op dezelfde plek zitten en graag es wat anders willen gaan doen, of promotie willen maken en een hoger salaris willen, willen graag een loopbaanontwikkeling. Ook werkgevers willen meer uit hun werknemers halen. Het is wel belangrijk dat ze al hun capaciteiten inzetten, daar is zowel een werknemer als ook een werkgever bij gebaat. In niet alle bedrijven is dit gewoonte, vaak is het iets nieuws. Er zijn veel bedrijven die al jaar in jaar uit hun onderneming runnen op dezelfde manier, en waarom dus veranderen als het goed gaat? Toch kan door middel van een loopbaanontwikkeling blijken dat er werknemers niet op de juiste plek zitten en ze elders veel beter tot hun recht komen en beter en efficienter kunnen presteren.

Kijken naar de toekomst

Wil een onderneming meedoen met het tempo van de tegenwoordige tijd en belangrijk onderdeel uit willen blijven maken van de samenleving zal er gewerkt moeten worden met loopbaanontwikkeling. Belangrijk om de werknemer aan je binden door mooie kansen te bieden, belangrijk voor de werknemer om meer gebruik te kunnen maken van zijn talenten, en echt alle talenten in te zetten. Dat werkt natuurlijk een stuk prettiger, zowel voor de werkgever als de werknemer. Een loopbaanontwikkeling is dus voor beide partijen heel voordelig. Een ontevreden werknemer gaat om zich heen kijken voor een baan met meer uitdaging, maar wellicht kan hem dat in eigen bedrijf aangeboden worden. Dat wordt gauw duidelijk in een ontwikkelplan.

Ook het ziekteverzuim zal aanzienlijk teruggedrongen worden als er gebruik wordt gemaakt van de capaciteiten van de werknemer en deze niet uitgebuit worden. Aan gestresste werknemers heeft niemand wat, en kost het bedrijf veel geld. En dat kan nooit de bedoeling zijn.

T-Mobile en Telfort klanten worden geholpen door de Klantenservicetelefoon

Voor het Telfort klantenservice telefoonnummer kun je het beste aankloppen bij de Klantenservicetelefoon. Ben je nog niet bekend met deze dienstverlener? We leggen in het kort uit hoe een en ander in zijn werk gaat. De Klantenservicetelefoon beheert een actuele databank met telefoonnummers en aanvullende gegevens van alle mogelijke bedrijven, instellingen en organisaties in Nederland. Dit gaat van alles-in-1 providers tot banken en van incassobureaus tot pretparken. Stel jij zoekt het nummer van Telfort. Je kun dan bellen met 1840, het telefoonnummer van de Klantenservicetelefoon. Op de homepage staat links bovenaan een zoekbalk waar je Telfort in kunt typen. Nu kan het natuurlijk ook voorkomen dat je een nummer zoekt van een firma waar je de naam (nog) niet van weet. Je kunt dan rechts bovenaan een categorie selecteren en op die manier het klantenservicetelefoonnummer achterhalen. Naast de al eerder genoemde categorieën hier nog enkele voorbeelden: woningcorporaties, webshops, kranten, tijdschriften, vakantieparken, thuisstudies, pakketdiensten, loterijen en verenigingen.

 

Contact opnemen met T-Mobile

De klantenservice t-mobile hanteert meerdere telefoonnummers. Heb je een vraag over mobiel bellen, over prepaid of 4G voor thuis? Bel dan naar 06-24001200. Zakelijke klanten kunnen 0800-7112 gebruiken. Voor info over T-Mobile thuis is het nummer 0800-0092 ingesteld. Heb je nog geen contract bij T-Mobile dan is dit het telefoonnummer: 0800-7123. Nu kunnen we ons voorstellen dat je deze nummers niet allemaal zult onthouden. Geen probleem hoor. De Klantenservicetelefoon zorgt ervoor dat jij op ieder gewenst moment in contact komt met T-Mobile. Of je nu onderweg bent, achter je bureau zit of thuis in de tuin. De Klantenservicetelefoon verbindt je rechtstreeks door met je telefoonprovider. Er zijn kosten aan verbonden: 90 eurocent per minuut. Je kunt je naam en emailadres doorgeven aan de Klantenservicetelefoon om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe telefoonnummers en wijzingen in bestaande gegevens. Dit hoef je niet te doen; registreren bij de Klantenservicetelefoon is geheel vrijblijvend en niet verplicht.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Eerst je auto theorie en dan je rijbewijs!

Voor je auto theorie 1 dag kwijt zijn. Dus zowel de cursus als het examen op 1 dag, dat is een uitdaging! Een haalbare uitdaging hoor! Het team achter 123 Theorie heeft een training opgezet die zeer succesvol is. Compact, leerzaam en gezellig, zo is de dag het best te omschrijven. In de ochtend krijg je les van vakkundige docenten. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod komen zijn:

-het gebruik van gordels en helmen;

-zuinig en milieubewust rijden;

-voorrangsregels op kruispunten;

-voorrangsregels bij afslaan;

-stilstaan en parkeren;

-verkeersborden;

-verkeerstekens op het wegdek.

Over verkeersregels in Nederland zijn boeken vol geschreven. Maar wees gerust, die hoef jij niet aan te schaffen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en je krijgt echte examenvragen om te oefenen. Na een gezonde, voedzame lunch wordt je door 123 Theorie naar het CBR in de buurt  gebracht. Daar is een plek voor je gereserveerd. Het examen duurt -inclusief de uitleg van te voren- circa 45 minuten.

Aanmelden voor theoriecursus

Zoek je een betrouwbaar adres voor een theoriecursus Barendrecht? Je kunt je aanmelden bij 123 Theorie in Rotterdam. De cursussen worden gegeven aan de Weena 125.  Iedere maand opnieuw kun je kiezen uit meer dan tien examendagen, er zit er zeker eentje tussen die jou goed uitkomt. Als je heel erg opziet tegen het examen, omdat je last hebt van faalangst, kunnen we je geruststellen. Ten eerste ben je niet de enige. En ten tweede wordt je professioneel bijgestaan door de docenten van 123 Theorie. Zij hebben veel jongens en meisjes -die net als jij onzeker zijn- geholpen. En bijna iedereen slaagt de allereerste keer. Je zult merken dat veel verkeersregels heel logisch zijn en dat je al heel veel weet. Verder wordt je geleerd om heel rustig en helder na te denken en de  vragen goed te lezen. Jouw sterke kanten worden benadrukt en dat zijn er heel wat! Het hoofdkantoor van 123 Theorie zit in Utrecht: Californiëdreef 37B. Als je vragen hebt, kun je bellen naar 085 060 1230. Via de website contact maken kan ook, vul dan het online formulier in.

 

https://www.123-theorie.nl/

De Klantenservicetelefoon is er voor bedrijven én particulieren

Je wilt contact opnemen met klantenservice Telfort? Er zijn meerdere kanalen die je kunt gebruiken. Het blog bijvoorbeeld. Het Telfort-team geeft hierop super interessante info. Zakelijke tips en ook weetjes en adviezen voor individuele Telfort-klanten als jij. Een voorbeeld van een onderwerp dat aan bod komt, is het gebruik van een scherm-dimmer. We ervaren het waarschijnlijk allemaal wel eens: een opkomende hoofdpijn en vermoeide ogen na lang op het scherm van je pc, tablet of smartphone staren. Met name ’s avonds is het felle schermlicht niet aan te raden. Je zult moeite hebben om te ontspannen en om in slaap te komen. Helemaal niet meer op je apparaat kijken, is voor de meeste van ons niet aan de orde. Een tussenoplossing is het installeren van een scherm-dimmer. Heb je een iPhone en/of iPad, dan kun je gebruik maken van de Night Shift. Het harde blauw wordt hierbij vervangen door zacht geel en dat is veel rustiger voor je ogen. Voor Samsung-bezitters bestaat er een soortgelijke toepassing, die heet ‘filter blauw licht’.

KPN Zakelijk

Het telefoonnummer van KPN voor zakenrelaties luidt 0800-0403. Bedrijven kunnen met vragen en/of opmerkingen verder terecht op het Zakelijk Forum, Zakelijk Twitter en Zakelijk Facebook. Laten we eens een kijkje nemen op deze Twitter-pagina. Om berichten te lezen, hoef je zelf geen account te hebben. Surf gewoon naartwitter com/kpn. Begin dit jaar heeft KPN het jaarverslag 2018 openbaar gemaakt. Je vindt een linkje via Twitter. CEO Maximo Ibarra heeft het in zijn voorwoord over de KPN-strategie voor de periode 2019-2021. Een gezonde financiële situatie, duurzaamheid en expertise van het personeel zijn en blijven belangrijke ijkpunten. Ibarra heeft sinds zijn aanstelling in april 2018 een bezoek gebracht aan alle KPN-vestigingen in Nederland. Dit deed hij om zijn persoonlijke ideeën wat betreft de toekomst van KPN duidelijk te maken. Tegelijkertijd wilde hij luisteren naar al die individuele KPN-ers en zo de betrokkenheid vergroten.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Individuele rondreis Australië

Staat Australië bovenaan jouw lijstje van landen die je wilt ontdekken, maar weet je niet waar je moet beginnen? All Over Tours kan je helpen bij het samenstellen van jouw individuele rondreis Australië. Wij weten alle mooie en bijzondere bestemmingen te vinden in dit veelzijdige land. Het wordt lastig om al het moois dat Australië te bieden heeft in één rondreis te bezichtigen. Daarom kijken we bij All Over Tours samen met jou naar je wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan kunnen we de rondreis uitstippelen die het beste bij jou past.

All Over Tours voor jouw vakantie op maat

All Over Tours is geen gewoon reisbureau. Wij hebben ons gespecialiseerd in het samenstellen van reizen die uniek zijn. We hebben alle kennis in huis om een bijzondere vakantie op maat te verzorgen. Of je nu alleen op safari wilt in Afrika, op avontuur wilt met het hele gezin, of wilt genieten van een romantische huwelijksreis, All Over Tours zorgt dat alles volledig geregeld wordt. We bespreken alle mogelijkheden die een bestemming te bieden heeft, zodat je kunt kiezen wat je wilt gaan bezoeken. Vervolgens regelen wij alles tot in detail, zodat je zeker weet dat er bijvoorbeeld nog plek is bij een bepaalde excursie. Dit voorkomt teleurstellingen en maakt je vakantie heerlijk ontspannen.

Reunion vakantie

La Reunion is nog zo’n unieke bestemming waar je zeker een keer geweest moet zijn. Dit prachtige eiland heeft alles voor een zeer bijzondere vakantie die je niet snel zult vergeten. De spectaculaire natuur kun je al wandelend ontdekken, maar ook een helikoptervlucht over het eiland is een aanrader. Vanuit de lucht heb je een adembenemend uitzicht over de regenwouden en watervallen. Wij horen graag hoe jouw ideale Reunion vakantie eruit ziet. Neem contact met ons op en laat het ons weten!

https://www.allovertours.nl