Kaliyuga
Image default
Dienstverlening

Deze koerier in Den Bosch verzend zowel grote als kleine pakketten razendsnel

Wanneer u een pakket verzend, wilt u er natuurlijk op kunnen rekenen dat het de eindbestemming bereikt op de gewenste datum. Hiervoor heeft u een betrouwbare koeriersdienst nodig. Deze betrouwbare partner vindt u in A. Kentie en Zoon. Deze professionele koerier in Den Bosch voorziet u van de juiste transport en logistiek om uw verzending op bestemming te krijgen. Zij zijn gespecialiseerd in spoedeisende zendingen, die zowel stedelijk, regionaal, nationaal als internationaal verzorgd worden.

Snel en flexibel

Deze koerier in Den Bosch biedt een service die snel, flexibel, kwalitatief en betrouwbaar is. En dat maakt hen uniek! Niet alleen verzenden zij kleine verzendingen voor u zoals een envelop of pakket, maar ook grotere verzendingen zoals pallets vallen onder de mogelijkheden. Zij zijn uitermate flexibel ingesteld wanneer het om uw logistieke vraagstuk gaat. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het vak, waardoor zij u met hun expertise kunnen bijstaan met raad en daad. Meldt u een pakket bij hen aan? Dan wordt er een koerier naar u gestuurd om de zending bij u op te halen en vervolgens zeer vlot op de juiste afleverlocatie te bezorgen. Houdt er wel rekening mee dat uw pakket maximaal 2 kubieke meter groot mag zijn en dat het maximale zendingsgewicht 500 kilogram is voor de koeriersdiensten die zij aanbieden.

Heeft u een groter pakket dat u wilt verzenden?

Mocht het zo zijn dat u er na het opmeten van uw pakket achter komt dat deze groter is, hoeft u zich geen zorgen te maken. In dat geval wordt u verwezen naar de transportservice die zij aanbieden. Hiermee zijn zij in staat om zowel nationaal als internationaal uw pakket tot wel 10.000 kilogram te verzenden. Heeft u gevaarlijke stoffen die u graag verzonden wilt hebben of wenst u sneltransport? Ook dan helpt deze koerier in Den Bosch u graag verder. Neem contact met hen op voor de mogelijkheden en laat uw goederen vakkundig, vlot en veilig verzenden.

https://kentiekoeriers.nl/

Gerelateerde artikelen

Een kleine emmer geschikt voor veel doeleinden

Handige slotenwerkzaamheden Den Haag

Goederen laten transporteren bij een emigratie naar Bonaire