Kaliyuga
Image default
Horeca

Bestekzakjes kopen

Bedrukte servetten en bedrukte bestekzakjes zijn beide populaire items in de horeca en bij evenementen. Hieronder staan enkele verschillen tussen bedrukte servetten en bedrukte bestekzakjes:

Bedrukte bestekzakjes:– Praktisch en makkelijk te gebruiken om tafels mee in te dekken.
– Een mooi reclamemiddel voor bedrijven en evenementen.
– Hygiënischer dan los bestek.
– Besparen personeelskosten omdat het bestek niet meer traditioneel ingerold hoeft te worden.
– Beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen worden bedrukt met een eigen ontwerp of logo.

Bedrukte servetten:
– Geven een verzorgde indruk en zijn een mooie toevoeging als de servet die uit het bestekzakje wordt gehaald ook bedrukt is.
– Beschikbaar in verschillende maten, kleuren en kunnen worden bedrukt met een eigen ontwerp of logo.
– Kunnen worden gebruikt om de tafelsetting te verbeteren en bij te dragen aan de branding van een bedrijf of evenement.
– Hygiënischer dan losse servetten omdat ze vaak individueel verpakt zijn.

Airlaid met banderol is een soort wegwerpservet dat veel gebruikt wordt in de horeca. Het bestaat uit een zacht en absorberend airlaid-materiaal dat is omwikkeld met een banderol, een papieren hoes die kan worden bedrukt met een eigen ontwerp of logo. De banderol dient als decoratief element en zorgt er ook voor dat het servet schoon en hygiënisch blijft totdat het klaar is voor gebruik. Airlaid met banderol-servetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden aangepast aan de behoeften van verschillende bedrijven. Ze worden vaak gebruikt in restaurants, hotels en cateringevenementen.

123Bedruktebestekzakjes is de leverancier voor al uw bedrukte bestekzakjes en bedrukte servetten. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten bestekzakjes. Zo hebben we een normale, maar ook een max die groter is wat misschien beter past bij uw onderneming. Daarnaast hebben we ook een aantal vaste kleuren bestekzakjes op voorraad. Deze zijn altijd beschikbaar voor u om te bestellen als u niet per se een bedrukking wilt. 

 

https://www.123bedruktebestekzakjes.nl